Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala czarna niewywrotna...

lubie chodzic na masaż, bo....

Polecane posty

jednak zdecyduje sie na seks z masażystą, ale w gumce

Gość masowany
mała... daj się najpierw wypieścić rękąpodczas masażu. potem dopiero zobaczysz co dalej...

to wyzej to oczywiscie podszyw, mało zabawny nawiasem mowiac:O

Gość masowany
mogłaś sięnakręcić:)

powiem masażyście: Prowadzę badania nad stopniem podniecenia fiutków. Czy Pan udostępni mi swój obiekt do badań ?

ale numer, dzwoniła do mnie moja koleżanka, która też tam chodzi na masaże i okazało się że MASAŻYSTA JEST GEJEM !!!!! :(

Gość masowany
podszywy: 1.trzeba miećpoczucie humoru żeby podszyw był zabawny 2. podszywanie się jest oznaką braku inteligencji i własnego zdania 3. zwykłego chamstwa wybierz jedną z odpowiedzi dla siebie

w masazu klasycznym omija sie gruczoly piersiowe,jest to niewskazane.Pozatym nie mam masazu posladkow,tylko odcinka np L-S..i kobieta nie jest naga,tlyko przykryta.masazysta nigdy nie stara sie by pacjentce bylo przyjemnie,a stara sie by pomoc,rozluznic mieśniowke,przykurcze.tak w woli wyjasnienia oczywiscie...

a jezeli juz chcecie koniecznie miec "ta" przyjemnosc z masazu to nalezy poddac sie masazowi tantra (choc to tez nie w zupelnosci prawda) lub youmi .... doc witaj :) znalazles tej ktorej szukales?

Gość reagan
ja mam takie masaże łacznie z miejscami intymnymi od 10lat

kotka nie znalazlem:P widocznie malo ktoa chce miec doczynienia z zawodowym masazysta:P

Gość z boku patrząc
Mała Czarna, wszystkie Twoje opisy to są jednak opisy, jak zdradzasz swojego męża. Biedny facet. Może myślisz, że nie, bo pipki masażysta nie dotyka. Wyobraź sobie męża, jak leży u pani masażystki ze sterczącym drągiem, modląc się w myślach, żeby podjechała ręką trochę wyżej. I że z ochotą powraca na kolejne seanse. Może taki obraz ci to lepiej uświadomi.

Gość z boku patrząc
ale zgadzasz się moja opinią, że to zdrada, czy nie?

Gość z boku patrząc
No to co jest zdradą, jeśli doznawanie przyjemności fizycznej i stan rozbudzenia seksualnego dzięki dotykowi innego faceta, niż ten, z którym jesteś w związku, nią nie jest? Pytam serio. Gdzie stawiasz granicę?

Gość z boku patrząc
Rozumiem zatem, że gdyby Twój mąż chadzał do masażystki i miał podobne doznania i podobną motywację, jak ty chodząc do masażysty, to by Ci to nie przeszkadzało?

Gość przeczytalam wszystko
i sie podniecilam, zazdroszcze Ci takich urozmaiceń w zyciu, chcialabym przezywac cos podobnego

skoro to lubi to niech chodzi w końcu masażysta nie jest zkamienia i zrobi jej to o czym marzy...powodzenia.

Gość amelka99999
Chcesz mu się tej nocy podobac ? Odwiedź dyskrecja.pl znajdziesz tam przeróżne stroje

Gość niezle zmyslasz
ale fajne masz te fantazje :D "nieraz zdarzylo mi sie lekko zapomniec i jęknąć a on tylko sie uśmiechal...." "hmm.. - powiem tak - albo jest ch*jnie obdarzony albo mu stoi chociaz to ciezko ocenic bo on nie masuje w takim hmm kitlu jak sie widzi na filmach ale w normalnych dzinsach i koszulce, poza tym nie mam jak sie przyjrzec bo przeciez leze na brzuchu z głową w dziurze" kutasa mu nie widzi, ale usmiech owszem :D 🖐️

Gość dziewczyna masażysty
Zaczynam się bać:D

"Czytałem, że jak kobieta bawi się butem na stopie w obecności faceta, to ma ochotę na seks z nim" Podobna jak kobieta ma noge na nodze, i poruszą to do góry to jest podniecona. Ale to tak samo trafna teoria jak wiel einnych dotyczących seksu. Czyli tylko w 50% to prawda...

Gość zespółempiro
masaż to masaż do każdego zabiegu podchodzi się indywidualnie.Nie ma dwóch identycznych zabiegów,pacjent ma być zrelaksowany w trakcie i po a, dla mnie największą satysfakcją jest jak pacjent przyśnie w trakcie to oznacza że masaż był wykonany 5 pozdrawiam Masażysta

Gość marysienka66
ja uwielbiam masaż, gdyż pomaga mi z bólem, to podstawa, dodatkowo jest odprężający :) swoją drogą wszystkim z Gdańska polecam gabinet we wrzeszczu - rewelacyjni fachowcy :)

Gość gość
"masowany"-facet wypisujesz takie dyrdymaly ze szkoda gadac.Pedal itp rzeczy-wez sie ogarnij koles.Ja kiedys sie zajmowalem masazem i masowalem nieraz naprawde niezle kobiety i widzialem,potrafilem rozroznic te ktore przychodzily na masaz od tych ktore to po prostu to ze je masuje podniecalo.Nigdy nie traktowalem tych drugich ,zreszta zadnych jak jakichs obiektow seksualnych.Robisz po prostu swoja prace i to wszystko.Podczas wykonywania masazy myslisz o budowie miesnia i o tym zeby go maksymalnie rozluznic i dotlenic a nie o tym ze masujesz kobiete.Uprzytomnialem sobie ze to kobieta gdy sie poruszyla np.podczas masazu....To wszystko.

Gość Jagódka86
A jest jakiś Pan, co mnie wymasuje? ;) jestem na maxa podniecona

Gość gość
wawaa jesteś kobietą ?

Gość gość
Dla mnie masaż to masaż. Jak masażysta, w sumie obcy facet, dotyka moje ciało to mi się totalnie wyłącza odbieranie tego na falach podniecenia. Nie traktuje jego dotyku jako podniecającego. Szanuje i oczekuje w ten sposób także od niego profesjonalizmu, Ale nie chodzę też wygłodniała po mieście heh.

Gość Kraków masaż dla kobiety
Do Jagódka86 Ja szukam kobiet, które chcą być masowane i same lubią masować. Jestem można powiedzieć amatorem ale chętnie Ciebie wymasuję Pozdrawiam facet7272"małpka"o2.pl