Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość apaocztaPolskaToChamy

Poczta w Pruszkowie woj.mazowieckie

Polecane posty

Czy ktos zWas ma problemy z poczta polska, od roku mieszkam w pruszkowie i od roku sa problemy nie dochodza do mnie listy kartki prywatne, oczywiscie rachunki za prd tel i internet dochodza ale z opoznieniem, juz nie wiem gdzie mam to zglosic oczywiscie na poczcie wszyscy rece umywaja bo listonosz mowi ze listy roznosi codziennie szlak mnie juz trafia chyba pojde ztym na policje no bo jak to moze byc od 6 grudnia czekam na list byl wyslany priorytetem do dzis nie dotarl, gdzie jest wiele takich sytuacji.Ma ktos tez taki problem, dzis na poczcie byla przede mna kobieta ktora chyba rente miala odebrac ta jej nie chciala dac bo to listonosz musi a ona mowi ze przyszla sama na poczte bo listonosz do domu jak przynosi rente to jest pijany, i co tu zrobic cholera juz mam dosyc!!!

Gość kundys.
spierdalaj ty mendo spoleczna, ty pasozycie

Sam jestes pasozytem, zeby na bacznosc co drugi wystap jak do mnie mowisz

Gość pruszkowianka
Witam, jezeli masz na mysli poczte na helenowskiej to wspolczuje tez mialam z nimi problem, paczki zawsze przychodzily jak juz przychodzily otwarte...na list priorytetowy to mozna bylo nawet i miesiac czekac ale i tak sie cieszylismy ze wogole dotarl...jedyna roznica byla taka ze rachunki akurat zawsze byly na czas, nie raz i nie dwa musialalm interweniowac na poczcie niestety to nic nie daje, niejednokrotnie bylam tez swiadkiem awantur na tej poczcie ale tak jak juz wczesniej napislam to nic nie daje...chcialam nawet zmienic placowke ale poinformowano mnie ze nie ma takiej mozliwosci na szczescie otwarto nowa ajencje pod ktora teraz jestesmy przypisani i juz nie ma problemu :)

Tak dokladnie chodzi mi o poczte na helenowskiej, listy prywatne chyba listonosz sobie czyta sam albo poprostu nie przynosi bo mu sie nie chce. Mozna to zglosic na policje, no albo zeby to skierowali do prokuratury, bo tak jak mowisz Pruszkowianko na poczcie to mozna sobie tylko pogadac aoni jednym uchem wpuszcza drugim wypuszcza. Przeciez to tak nie moze byc zeby prywatne listy nie dochodzily do wlasciciela.Nie wiem co zrobic, zeby mieli nauczke, ale na pewno tego tak nie zostawie.