Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SZymanek

Administracja praca licencjacka POMOCY !!!!

Polecane posty

Gość SZymanek

Witam pisze prace licencjacka na temat Funkcjonowanie CBŚ (centralne biuro śledcze). Czy moglibyście polecić mi literaturę do tego tematu . I jakieś potrzebne materiały ponieważ nic nie mogę znaleźć sensownego . Z góry dziękuję i pozdrawiam

Wpisz w Wikipedii, tam będziesz miał na dole różne przypisy, linki zewnętrzne itp. W pracy później napiszesz że źródłem był internet i podasz kilka stron z jakich czerpałeś informację

Gość SZymanek
Tak wiem już mam z tamtą ale to jest za mało

Gość a co mi tam!
poproś promotora o pomoc, odwiedz biblioteke, nikt tu nie będzie odwalal za Ciebie całej roboty

Gość szakalakas
idź do biblioteki. albo przynajmniej odwiedź strony narodowej i poszukaj w wyszukiwarkach internetowych. jest migłęboko przykro, że wykształcenie wyższe będzie miał ktoś kto informacji na temat bibliografii szuka na kafe.

Gość szakalakas
oraz na wikipedii. ja jebie, ludzie. po jakiego chuja wy chodzicie na studia?

Gość szakalakas
http://alpha.bn.org.pl/searchS5*pol/?searchtype=t&searcharg=centralne+biuro+%C5%9Bledcze&searchscope=5&sortdropdown=-&SORT=D&extended=0&SUBMIT=Szukaj&searchlimits=&searchorigarg=dcentralne+biuro+%7Bu015B%7Dledcze proszę. zajęło mi to mniej niż minutę.

Gość seventim
Jeśli szukacie dobrego kontaktu, świetnych fachowców i ekstra efektu końcowego to skorzystajcie z mgr-konsultacje.pl ! Ja tak zrobiłem i podczas konsultacji nie miałem żadnych zastrzeżeń, a tym bardziej później, jak zobaczyłem efekt końcowy.

Gość mała patrycja
kiedys chyba korzstalam z e-studenciak.pl