Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Ko.Ko...

czy jestm nienormalna?

Polecane posty

Gość Ko.Ko...

Wszystko zaczęło się gdy miałam jakieś 6 lat spojrzałam na zegarek o 11:11 dobrze to pamiętam bo dostałam zegarek na święta i myślałam że sie zepsuł ;) potem widywałam coraz częściej godziny typu 12.12 czy 21.12 czasem widuje też pełne godziny i widzę już praktycznie tylko takie no ale to jest chyba w miare normalne.czasem jak przyłożę sobie nóż lub widelec do ręki to potrafi się trzymać kilka minut nawet jak miałam jakieś 8 lat bardzo się zdenerwowałam na rodziców i jak stanęłam na progu łazienki ( u mnie w domu jest tak że jest kilkanaście metrów do szafki) to wszystkie miski i proszki jakie były na szafce pospadały. Potem to już stało się normą ostatnio jak byłam wściekła na mame a ona stała przy lustrze pomyślałam "a niech cie" i spadło na nią lustro.Wszyscy w domu sie przyzwyczaili i nawet jak coś spada z półek to od razu że moja wina. Jednak najbardziej sie wystraszyłam gdy kiedyś szłam do sklepu i byłam kilka metrów od schodków (z boku schodków) i po prostu zobaczyłam jak jakiś koleś idzie kawałek i schodzi ze schodów potem mimowolnie potrząsnęłam głową głową i po jakiś 10 sekundach zobaczyłam to samo mam tak coraz częściej a co najlepsze w tym wszystkim moja mama uważa że to normalne bo babcia i ona tak mają ;( dodam ze mam 14 lat

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować