Gość Ko.Ko... Napisano Styczeń 31, 2011 Wszystko zaczęło się gdy miałam jakieś 6 lat spojrzałam na zegarek o 11:11 dobrze to pamiętam bo dostałam zegarek na święta i myślałam że sie zepsuł ;) potem widywałam coraz częściej godziny typu 12.12 czy 21.12 czasem widuje też pełne godziny i widzę już praktycznie tylko takie no ale to jest chyba w miare normalne.czasem jak przyłożę sobie nóż lub widelec do ręki to potrafi się trzymać kilka minut nawet jak miałam jakieś 8 lat bardzo się zdenerwowałam na rodziców i jak stanęłam na progu łazienki ( u mnie w domu jest tak że jest kilkanaście metrów do szafki) to wszystkie miski i proszki jakie były na szafce pospadały. Potem to już stało się normą ostatnio jak byłam wściekła na mame a ona stała przy lustrze pomyślałam "a niech cie" i spadło na nią lustro.Wszyscy w domu sie przyzwyczaili i nawet jak coś spada z półek to od razu że moja wina. Jednak najbardziej sie wystraszyłam gdy kiedyś szłam do sklepu i byłam kilka metrów od schodków (z boku schodków) i po prostu zobaczyłam jak jakiś koleś idzie kawałek i schodzi ze schodów potem mimowolnie potrząsnęłam głową głową i po jakiś 10 sekundach zobaczyłam to samo mam tak coraz częściej a co najlepsze w tym wszystkim moja mama uważa że to normalne bo babcia i ona tak mają ;( dodam ze mam 14 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach