Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anuśka 29 lat

kobiecy wytrysk

Polecane posty

Gość anuśka 29 lat

witam wszystkich mam do opowiedzenia coś co mi się przydarzyło po raz pierwsz i mam nadzieje że nie po raz ostatni mam 29 lat sex uprawiam od 19 roku życia od ponad 2 lat jestem w stałym związku parę dni temu uprawialiśmy sex z moim facetem byłam cholernie napalona zawsze lubię na początku jak pieści mnie oralnie po 10 minutach pieszczot poczułam w dole brzuch dziwne skurcze i zarazem takie parcie to było niesamowite uczucie i po chwili dostałam wytrysku i po chwili przeszyłmnie orgazm tak silny że myślałam że odlecę byłam tym trochę zakłopotana bo nigdy czegoś takiego nie przeżyłam ale mój chłopak jak to zobaczył to się cieszył i powiedział mi że ten widok jeszcze bardziej go rozpalił czy wy dziewczyny przeżyliście to samo zawsze o tym czytałam w necie ale nie przypuszczałam że ja też tak potrafie piszcie czy wy też tak macie czekam na wasze wypowiedzi

Gość gość
Też tak mamy. Z tym że ona się nie kłopocze i leje prosto w usta. :p

Gość anuśka 29 lat
po prostu byłam zakłopotana bo to przytrafiło mi się po raz pierwszy

Gość kogo to obchodziee
j.w

Gość kqwgkjeqbuuu
znow kobieto piszesz te swoje bzdury-PO RAZ KOLEJNY.Juz ci ktos wytlumaczyl to ze cos takiego jak "kobiecy wytrysk" NIE ISTNIEJE !!! Czy to tak trudno zrozumiec?Po prostu POPUSZCZASZ MOCZ podczas stsounku.Kobiety maja w ogole problem z trzymaniem moczu.U ciebie sie to objawia przys stosunku.Mocz jest wtedy pomieszany ze sluzem pochwowym i sprawia wrazenie-czegos-nie wiadomo czego.Ty jako samica-powinnas znac swoje cialo i wiedziec ze to co piszesz to sa czyste bujdy na resorach.Poczytaj moze przeczytaj choc jedna ksiazke seksuologiczna to sie dowiesz.