Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała mari23

zaproponował my zebym została jego kochanka

Polecane posty

Gość mała mari23

zaproponował my zebym została jego kochanka ma 30 lat ja 23 ma dziewczyne nie żone..... i jak pierwszy raz się spotkaliśmy poprpstu zaiskrzyło pisze cały czas dzwoni i wogole.... ale zastanawiam się czemuz nia nie zerwie nie zostawi jej dla mnie tylko proponuje żebym była jego kochaka...może warto spróbować rozkochać go w sobie

Gość bisancjuum
zawsze to taniej:P chociaż nie ma żadnej różnicy czy ty czy tirówa:D

Gość gsdfsdfsdf
hahaha, on cie bedzie traktowal ja worek na sperme. nie rozkochasz go sobie. nie ponizaj sie dziewczyno!

Gość no prosze prosze
wezcie skończcie z tym okresleniem " worek na sperme" bo sie niedobrze już od tego robi, skąd takie okreslenia bierzecie , z rynsztoka , z meliny, to wyrażenie emodzieci czy nie wiem kogo

Gość jhjjjjkn bbbbbbbbbb
To bardzo proste, to nie sa okreslenia z rysztoku, tylko odzwierciadlaja sytuacje : WOREK NA SPERME NA forum jest wolnosc slowa Chcesz sie ponizac, to sie ponizaj. Potem przylecisz tu z placzem, kochanek mnie zostawil!

Gość mala mari23
ale chyba jako koleżanka moge się z nim spotkac

Gość jhjjjjkn bbbbbbbbbb
a i jeszcze jedno. czego oczekujesz? ze ktos ci powie: tak na pewno go w sobie rozkochasz? Zelosne i tyle. Miej swoj honor Pluje jadem? A i owszem, ale moze dotrze cos do ciebie

Gość gsdfsdfsdf
a spotykaj sie, nikt Ci tego nie zabroni. tylko pozniej nie placz i nie lamentuj, ze faceci to swinie.

Gość jhjjjjkn bbbbbbbbbb
Jako kolezanka tak, nie ma nic w tym zlego, ale zrozum, nie chcesz chyba zeby facet mial cie tylko do seksu? Poza tym, pomysl sobie ze to Ty jestes jego dziewczyna a on szuka kochanki. Nieciekawy typ...

Gość skąd to zdziwienie?
nie od dziś funkcjonuje zamiennie z nazwą kochanka - nazwa worek na spermę

Gość mala mari23
ja i tak wiem że faceci to świnie chyba nie umiałabym sie zwiazać z jakimś odrazu .... mnie facet zostawił po 3 latach zajebistego zwiazku dla panny z która mieszkał za granica w dniu urodzin jego przyjaciel oswiadczył mik ze moj chłopak bierze ślub i jaka tu jest sprawiedliwosc .....

Gość hakunamamatataaa
mala marii23 skąd jesteś?

Wiesz spotkać się możesz. Ja mam podobną sytuację. Jeśli by mu zależało na tobie, zerwałby z tamtą, ale może mu tylko i wyłącznie chodzi o seks z tobą. Gdyby chciał to by zostawil tamtą i tyle.

Gość hehe :D
Jesli to nie prowo, to jestem sklonny przypiac Ci latke bardzo naiwnej dziewczyny, po tym co przeczytalem w Twojej wypowiedzi. Poszukaj kogos do powaznego zwiazku, a nie zwyklego manipulanta, ktory bedzie Cie wykorzystywal i dowartosciowywal Twoim kosztem. Znaj swoja wartosc dziewczyno i nie daj sie ponizac! Pozdrawiam.

Gość jhjjjjkn bbbbbbbbbb
Po co Ci to? No pytam po co? Lubisz sie ponizać? Dziewczyno chcesz potem plakac, to placz, twoja sprawa

Gość mala mari23
taka mała miejscowosc koło Krakowa, a czemu pytasz?

Gość tak dobry jest
jak można zaczynać z pozycji "tej drugiej"? sprawa jasna - zrywa z tamtą wtedy może zacząć spotykać się z Tobą.

Gość ewella2
Nie oczekuj , że ze statusu kochanki awansujesz na kogoś więcej, np. oficjalnie na jego kobietę. Gdyby chciał aby tak było zostawiłby swoją obecną dla Ciebie. Facet po prostu chce mieć zapasową odskocznie od monotonii jego stałego związku w formie Ciebie a ty myślisz , że niby o co chodzi?

Gość jghjghjghhgj
Jesli Ci na nim zalezy, to postaw mu ultimatum: albo tamta, albo ja. Badz twarda i nie daj soba manipulowac.

Gość hakunamamatataaa
a masz dziecko?

Gość facet nudzi sie w pracy
ahahaha rozkochac go w sobie a ha ha ja ci mowie jako facet,zrucha zostawi ciebie nie dziewczyne

Autorko nie wchodź w ten układ, nie poniżaj się.tylko egoiści, szukają kochanek a w dodatku mając już stałe partnerki.Kawal huja, za przeproszeniem z tego faceta.Nie bądź glupia

Gość mala mari23
Nie mam

mala a mozg masz? jak nie masz dzieci to zrob sobie z nim,zlapiesz na dziecko :O

Gość mala mari23
a po co mi z nim dziecko

Gość a czy jak sie kochają
w prezerwatywie i sperma zostaje w niej , to też worek na sperme czy nie ??? ;) :)

no jak to zostanie z toba :D to typowe myslenie dla dziewuch myślących cipskiem dziwię sie ze jeszcze na to iewpadlas

Gość evrybady pomarńcze3
a co jak facet jest samotny i szuka kochanki a nie dziewczyny? ja tak robie

Gość yhm yhm yhm
Czyli wychodzi na to, ze jestes Autorko jedna z tych nielicznych kobiet. Bo wiekszosc najpierw idzie do lozka z facetem, a pozniej jak jest oki, jej cipcia daje znac mozgowi, ze mozna sie zakochac.