Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała mari23

zaproponował my zebym została jego kochanka

Polecane posty

Gość facet nudzi sie w pracy
no akurat tu facet nie jest samotny autorka dała siły na sto procent inaczej by tego nie zaproponowal

Gość facet nudzi sie w pracy
*dupy nie ma siły

Masz autorko wątpliwości jak powinnaś go potraktować? Czego oczekujesz ?chcesz potwierdzenia, że taki "układ" nic dobrego nie przyniesie? Widać nie jesteś pewna tego co robić.. Mądra kobieta nie miałaby takich dylematów:O

evrybady pomarńcze3 a co jak facet jest samotny i szuka kochanki a nie dziewczyny? ja tak robie Nie ma czegoś takiego jak kochanka, albo chcesz być z kimś i uczestniczyć we wszystkich aspektach życia tej osoby, albo spadaj i zrób sobie ręcznie dobrze. Jak można być samotnym i chcieć tylko seksu, chyba coś tutaj jest nie tak? jeśli szukasz tylko kochanki a nie kogoś na normalny związek, to jesteś typowym egoistą, myślisz tylko o sobie.

Gość yhm yhm yhm
Szkoda, ze ten facet nie zaproponowal Ci przyjazni :D Typowy egoista, manipulant i klamca. A Ty sie zastanawiasz co zrobic... Daj spokoj, nie mam szacunku to tego typu kobiet.

Gość ewella2
dziwi mnie Twoja głupota. Facet zaproponował Ci bycie kochanką i wiesz , że ma kobietę a mimo wszystko chciałabyś być z takim w związku? Ciebie też by robił na boki a Ty byś zakładała kolejne tematy na kafe tym razem o zdradzie. Trzeba być przewidywalnym i nie pchać się na siłę facetowi, który jak widac nie jest lojalny dla partnerek.

Gość Wredman
Olej gościa. Ktoś, kto potrafi zdradzać swoją obecną kobietę będzie zdradzał i Ciebie, to zwykła szuja bez zasad i jaj.

Gość mala mari23
tak apropo nie poszłam z nim do łozka spotkliśmy sie raz a teraz utrzymujemy kontakt przez telefon i neta