Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ola334343243434

Benefit w Angli

Polecane posty

Gość Ola334343243434

Siemka :) Mieszkam w angli juz 5 lat i ostatnio poszlam do Job Centre Plus poszukac pracy :) i zaproponowali mi Benefit który beda mi placic co tydzien 80 bo jestem nie pracujaca i szukam pracy , I dzisiaj mi przyznali ten benefit i az przyznali mi 100 futnow dzwonilam do nich i powiedzialam jak to mozliwe jest ze az tyle pieniedzy mi przyznali to mi powiedzieli ze to Panstwo rozdaje pieniadze . Czy to jest mozliwe ??

Gość kobita z londynu
az 100f? bardzo to dziwne...ja jak bylam bezrobotna dostawalam 64f ...nie slyszalam, zeby ktos dostawal 100....

Jakaś ściema.Na pewno Ci tak od razu nie przyznali kasy, teraz nie zbyt chętnie kasę przyznają.

Gość Ola334343243434
Heh to zadna sciemaaaaaaaaaa sama nie moge uwierzyc :))))))

Gość Ola334343243434
Zdesperowana Domowa Żona - tez tak uwazam :) mówili mi tez ze tez dostalam wiecej za to ze kurs fryzjerki ukonczylam ;) a Ty panienko wyzej nie musisz wierzyc.. nikt Ci nie kaze Pozdrawiam Cie ;)

makaronie.No właśnie przez tych wszystkich darmozjadów i oszustów polskich,którzy brali mimo, że im się nie należało, kłamiąc jak z nut.Teraz takiemu jak Ty, który kilka lat ciężko pracował, płacił podatki, teraz nie dadzą, bo myślą że jesteś kolejnym oszustem, złodziejem.

No ciapaki to mnie wkurwiają, bo też kombinują i oszukują, tylko dzieci robią żeby benefisy mieć, ale Polacy nie są lepsi w tym.

Albo mają te swoje miejsca modlitewne w szatniach w fabryce i głupa walą że muszą iść się pomodlić a idą w czasie pracy i śpią tam, dla mnie to jest nie do pomyślenia.A jak mają ten swój ramadan to tacy niedotykalscy, bo kobiety nie mogą dotknąć,a jak ramadan się kończy to ruchają wszystko co się da, to dopiero zakłamanie.

Polak też może być opalony a dłonie? hmmm ja sama nie mam nieskazitelnych tylko styrane od pracy.