Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewka--Marchewka

Dlaczego mężczyźni zdradzają?

Polecane posty

Wiem, że zaraz napiszecie, że kobiety też nie są bez winy, ok. Ale chodzi mi o to dlaczego faceci zdradzają? Niektórzy mając dziewczynę lub żonę, pozornie są szczęśliwi a jednak kręcą z innymi na boku, obiecując im złote góry. Co ich do tego popycha oprócz urozmaicenia w sexie?

Gość poczytaj to forum
tu jest kilka takich co niby sa w zwiazkach a kreca z innymi facetami, ich spytaj czemu sie nie rozejda tylko zdradzac wola

W dodatku jeszcze twierdzą, że kochają swoje partnerki, a mimo to pragną innych. Też bym chciała to wiedzieć, bo znam taką osobę, która tak robi.

Dla mnie faceci ostatnio są wielką zagadka i borykam się z milionem pytań po co i dlaczego... Zcoolgany w coolke cool: może dla takich facetów w związku egoizm jest formą ucieczki od codziennej rutyny. Albo wychodzą z założenia że zawsze to oni myśleli o partnerce a teraz czas pomysleć o sobie? Sama nie wiem, chociaż wiem, że zdarza się iż partnerka staje na głowie zeby to jemu było lepiej a on i tak ją zdradza. To samo działa w drugą stronę.

Gość ptysiowa
bo to kutasy są i tyle :P

a co jeśli kobieta, wie, że jej facet ją zdradza. Sama też zdradziła więcej razy niż on. W dodatku wie, że jej facet podkoch*je się w innej a mimo to dalej z nim jest.

Gość Mariolka prawie zdrowa
A co Was interesuje życie innych ludzi? :o

jedno jest pewne, facet ktory zdradza ma problem z poczuciem wlasnej wartosci. jakikolwiek bylby powod zdrady to po rozlozeniu go na czynniki pierwsze zawsze bedzie sprowadzal sie wlasnie do tego.

Gość didonos
Zdradzają bo się słabo staracie

Gość akkeike
Autorko-wiesz co to za pytania ponizej? Mezczyzni maja predyspozycje do przestepczosci, agresji itd. Mezczyzni maja predyspozycje do wczesniejszych zgonów. Mezczyzni gorzej wychowuja dzieci. Mezczyzni sa ubozsi emocjonalnie. Mezczyzni sa jak dzieci. Mezczyzni czesciej zdradzaja. Itd. To jest test na seksizm kobiet......

Gość akkeike
Wiesz o tym autorko ze 1/3 mezczyzn wychowuje W MALZENSTWIE CUDZE DZIECI???!!! Tak wynika z przeprowadzonych w USA badan !!!!!!

Gość akkeike
Wiesz autoro ze 1/3 mezczyzn wycvhowuje w malzenstwie CUDZE DZIECI???!!! Tak wynika z badan genetycznych przeprowadzonych w USA.

Gość brechtalska
bo wolą pieprzyc sie same

Gość Anna Sarnacka Internetq
A ja robię loda każdemu, kto wyśle pustego SMSa... i różne inne rzeczy także.

a dlaczego kobiety kupuja ciagle nowe ciuszki? bo stare sa; nie modne zuzyte brzydkie luzne pomarszczone itd

Gość lubie większe 33
E-M Pytasz bo spotykasz się z żonatym?

Gość strejlał
"Albo wychodzą z założenia że zawsze to oni myśleli o partnerce a teraz czas pomysleć o sobie?" No dokładnie. Nie czują się dobrze w tym związku. Czują się albo niedocenieni, albo po prostu niedopieszczeni. Taki np. mężczyzna koło 40, całe życie pracował, starał się o dobry byt rodziny. I co dostaje po 20 latach tyrania? Chimeryczną, rozkapryszoną, w dodatku już brzydką żonę, a z dziećmi kontakt kijowy, albo mają trudny czas nastoletni, albo są pochłonięci milionem innych rzeczy. Czas wreszcie pomyśleć o swojej przyjemności. Czyli najczęściej młodziutkiej, ładnej, bezproblemowej kochance, albo o wymarzonym za nastolatka samochodzie, na który wreszcie cię stać.

Gość bo sa durni
ale babom tez nic nie brakuje

Gość szałaput no.1
czemu zdradzają? bo czegoś im brakuje, ewentualnie na zlosc albo chca cos sprawdzic... monogamia na cale zycie nie jest wg mnie do konca normalna, ale przyjelo sie zwyczajowo... czemu zdradzaja a sie nie rozejda? bo zaspokojenie pobudki, ktora ich popycha do zdrady nie jest warte burzenia tego co mają, moze boją się, że jak sie rozejda to nie znajda kogos, albo nie kogos takiego jak mają... czesc zdradza, bo sobie bagatelizuje i nie traktuje tego jak nic powaznego bo to bo tamto. tylko seks, nic takiego...

Gość zdradzacz seryjny
zdradzilem zone minium 30 razy sam nie wiem dlaczego to jest choroba

Jeśli masz męża/faceta to staraj się o niego, bo przyjdzie młodsza/ładniejsza i Ci go zabierze. To samo dotyczy drugiej strony. Facet odchodzi od kobiety gdy poziom frustracji przekracza wszelkie granice. Ja odszedłem z powodu dennego seksu, pomimo rozmów, nic się nie zmieniło. Od seksu się zaczęło, potem już waliło się dosłownie wszystko. Właśnie taki facet albo ma kochankę, albo odchodzi, bo znalazł sobie inną.

Gość nudevonn1211
facet zdradza bo żona mu nie obciągnie bo nie można bo poczuje się jak dziwka,zdradzi jak kobieta za mało mu daje,jak sex z żoną stanie się nudny,to na pewno zdradzi spełnijcie wszystkie marzenia sexualne swego faceta to nigdy was nie zdradzi

Dlaczego dupkiem? Uważasz, że kobieta ma prawo być zimna jak góra lodowa i mieć w dupie potrzeby męża? Uważasz, że bliskość nie jest potrzebna? Że kobieta może reagować jak oparzona na każdą próbę zbliżenia?

Gość ka-sandra
zgadzam się z facetami hehe