Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani J

pytanie o prostownice

Polecane posty

Gość Pani J

mam pytanie z jakiej firmy mi doradzacie prostownice do wlosow?

Gość taka jedna tam...
remington,bardzo dobrze sie sprawuje

Gość izia87
ja mam philipsa z tymi diamencikami i mnie sie dobrze nią prostuje:)

Gość .po prostu nieszczesliwa dziew
a ja powiem tak-wiem ze nie bedziesz zalowala-jesli nie wierzysz na slowo pojdz do jakiegos salonu gdzie uzywaja oryginalnej prostownicy GHD i popros o wyprostowanie. to najlepsza z prostownic jakie istnieja choc bardzo droga bo okolo 1000 zl. ale jesli prostujesz codziennie..i nastene kilka lat tez masz zamair to polecam uskladac. ja zbieralam 4 mies..wydalam i jestem bardzo zadowolona.

Gość Pani J
dzieki bardzo ja jednak sama mialam wahania co do 2 firm czyli remington i philips

Gość izia87
a powiedz co ma ta prostownica ze tyle kosztuje

Gość :) coraz gorzej
Tylko GHD bajka!

Gość .po prostu nieszczesliwa dziew
hmmm co ona ma -nie mam pojecia. wiem jedynie ze po niej wlosy sa jak u 4 letniej dziewczynki-z poszarpanych rozjanionych blondow robi pieknie polkyskujace reklamowe pasma:))

Gość lece bo lece
tez mm remingtona i jestem bardzo zadowolona

Gość babylisssss
http://www.oleole.pl/prostownice/babyliss-st27e.bhtml to najlepsza prostownica jaką kiedykolwiek miałam ma funkcję prostowania mokrych włosów ja mimo to prostuję suche albo troche wilgotne myślałam już, że nic nie ujarzmi moich sianowatych i okropnych włosów a jednak :D to cudo, niedrogie a najlepsze na świecie polecam gorąco

Gość sisi86
ja tez mam ta GHD maz mi ja zakupil w Niemczech na urodziny powiem ze jest ona fajna i dobrze mi sie nia prostuje ale ta cena to troche przesada mi sie wydaje ze inne tansze prostownice tez sa dobre a tansze.

Gość Pani J
jak polecacie ta firme remington ze jest sprawdzona to chyba sie na nia zdecyduje

Ja posiadam S1031 3xProtection Sleek & Curl, Remington i nie jestem w pełni zadowolona. Prostownica jest już stara (mam ją 3 albo 4 rok), ale od nowości wyrywa mi włosy ;( Wchodzą w one w szczeline obok płytki. Zwróć uwagę na to, gdy będziesz kupowała swoją. Pozdrawiam.

Gość kotka_na_gorącym_dachu
remingtony niszczą cholernie włosy

Gość ijhfthgsfdegserf
prostownica z rossmanna jest dobra i niedroga:)

Gość Ekspert_Philips
Witam, najważniejsze jest to, aby prostownica była odpowiednio dobrana do Twojego rodzaju włosów oraz indywidualnych potrzeb. Tylko wtedy będziesz miała gwarancję, że osiągniesz zamierzony i długotrwały efekt, i nie naruszysz kondycji włosów. Polecam Ci zapoznanie się z ofertą produktów do stylizacji włosów marki Philips, ponieważ każdy model został stworzony z myślą o kobietach, które mają określoną długość, grubość i gęstość włosów, a także preferencje dotyczące ich stylizacji. Gdybyś chciała, abym pomogła Ci wybrać konkretną prostownicę, udziel mi proszę odpowiedzi na kilka pytań: Jakiej długości, gęstości i grubości są Twoje włosy? Czy są podatne na stylizację? Jak często planujesz używać prostownicy? Czy za pomocą prostownicy chciałabyś wykonywać fale i loki? Te informacje pomogą mi zdecydować, które urządzenie do stylizacji spełni Twoje oczekiwania. Możesz kontaktować się ze mną bezpośrednio lub na adres mailowy: ekspert@philips.com ------------------------------------------------------------------------ Ekspert Philips, udzielam odpowiedzi na Państwa pytania dotyczące produktów marki Philips. Zapraszam do dyskusji lub kontaktu bezpośredniego

Gość mammaMloda
Ja mam prostownice PHILIPS'a już ponad 4 lata. Prostuje włosy prawie dzień w dzień. Polecam.

Gość prostująca włoskii
Ja miałam Philipsa, niestety nie prostowała zbyt ładnie włosów, tzn. nie były nigdy idealnie proste, poza tym ten i tak kiepski efekt utrzymywał się góra 2 godziny. Teraz mam Remingtona, używam jakieś 2 lata i nie ma jak dla mnie żadnych minusów- idealnie proste włosy przez cały dzien :)