Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kolorowo-szara myszka miki

osoby mające problem z poczęciem dziecka, zapraszam do rozmowy

Polecane posty

na pewno tak!:) mam nadzieję że ten wątek przetrwa, że będziemy się wzajemnie z dziewczynami wspierać i wymieniać radami, no i że wkrótce napiszesz nam tutaj, że zostaniecie szczęśliwymi rodzicami:) tego Ci życzę:)

witajcie:) u mnie 15 cykl... na razie wiem tyle,ze mam podwyzszona prolaktyne:( w lutym ide z wynikami do lekarza, bo dal mi skierowanie na pare innych rzeczy, to sie dowiem dokladnie:(

HYZIA GYZIA witaj:) Przebadaj sobie FSH i inne hormony przede wszystkim.. i nie załamuj się:* Kolorowo-szara myszka miki-no pewnie nie dziękuj;) a powiedz mi skąd jesteś albo gdzie się leczysz może nie daleko ode mnie

Gość aspire 28
czesc :) My sie staramy juz ponad 1,5 roku i nic. Wszedzie pelno dzieciaczkow i co rusz to o jakiejs ciazy sie dowiaduje. Jest mi tak strasznie przykro i coraz bardzoej sie zalamuje, a nawet nie mam z kim pogadac jak mi ciezko :(

Aspire, zawsze możesz pogadać z nami:) wiem że jest ciężko, ale dziewczyny kurcze musimy nastawić się pozytywnie! może te wszystkie problemy są po to, żebyśmy później bardziej doceniły nasze upragnione szczęście:)

Gość aspire 28
Niestety ja chyba nie jestem za silna. Tak dlugo to juz trwa i coraz bardziej sie lamie. Staram sie przy mężu jeszcze sie trzymac, ale jak jestem sama to mi caly smutek puszcza. Piszcie jak czesto sie kochacie. Moze my to robimy za czesto?!

witajcie dziewczyny:) dostalam wlasnie na fsh, e2 testosteron, kortyzol, prolaktyne, hormon wzrostu,tsh lh. dziwi mnie tylko jedna rzecz-- w szpitalu w ktorym robilam badania, nie daja wynikow do reki tylko dostaje je lekarz , jak przyjde na wizyte to beda w gabinecie... stad moje pytanie-- czy lekarz moze mi odmowic wydania wynikow gdbym chciala je zabrac? czy moze je zostawic u siebie czy mam prawo zeby dostac kartke z wynikami dla siebie??

Hyzia nie wiem jak to jest w innych szpitalach ja badania hormonów robiłam w klinice w Poznaniu i tam przy wypisie lekarze dali mi wyniki i mogłam iść je omówić do lekarza który mnie do szpitala kierował ( z racji tego że tam pracował) Dziwi mnie to że nie możesz zabrać wyników do domu i z nimi udać się do lekarza, aczkolwiek może takie tam mają procedury..

aspire28 witaj! rozumiem Cie swietnie, ale niestety czasami o szczescie trzeba zawalczyc... z nami bedzie Ci lżej, jak nie masz z kim pogadac a masz problem to pisz:) ja juz pisalam , ze kochamy sie 3, 4 razy w tygodniu:) a u Was jak to jest? Hizia, jesli chodzi o wyniki od lekarza, czy je mozna zabrac , czy nie to niestety nie potrafie pomoc... ale moze dziewczyny cos podpowiedza:)

my kochamy się tak 3 razy w tygodniu, gdzieś wyczytałam że częściej nie ma co... uważam jednak że każdy kocha się tyle ile ma ochotę i kiedy ma ochotę;)

Gość PAULINKAAA .....
hej moge się wbić :) ja slyszałam o ziolach ksiedza sroki sama sobie je kupie bo mnie zaraz jakis fatum wciągnie

udałam się jakiś czas temu po rozmowie z koleżanką do sklepu zielarskiego i tam pani poleciła mi przygotować mieszankę która ma u mnie pobudzić jajniki do pracy.. jako że zaszkodzić mi nie zaszkodzą więc kupiłam i piję.. zobaczymy czy efekty będą i może dostanę po nich samoczynnie okres.. poszukałam też o nich w internecie i znalazłam. dziewczyny się również bardzo przychylnie co do nich wypowiadały. ehhh... ja już się wszystkiego łapie

Gość PAULINKAAA .....
A ja jutro sobie zamówie a powiec mi jak to sie pije przez caly miesiąc czy robi sie jakis odstep

Gość PAULINKAAA .....
no pewnie na allegro sa za 19 zł

kupisz je rownież w każdym sklepie zielarskim, ja kupowalam osobno i sama je wymieszalam.. mi pani w sklepie powiedziala, ze mozna je pić cały czas nie robiąc przerwy lub tak jak mi będzie wygodnie np kilkudniowa przerwa w zależności jak kto woli

Gość PAULINKAAA .....
dobrze wiedzieć ;)

Gość PAULINKAAA .....
Jak czytałam różne opinie w internecje to efekt sa dobre :) podobno po tych ziołkach dużo kobiet zaciążyło

Gość aspire 28
Dzieki dziewczyny za wsparcie :) My kochamy sie srednio co drugi dzien przez caly cykl-mamy. Robilam badania i wyszla mi troszke za wysoka prolaktyna i biore 0,5tabl bromku. Dzis bylam znowu na badaniach za tydzien bede miec wyniki i ciekawa jestem jak wyjda. Mam nadzieje ze juz bedzie wszystko ok. Ja pije ziółka o.Klimuszki na likwidacje stanów zapalnych w jajowodach i jajnikach, pobudzenie pracy jajników, stabilizacja układu rozrodczego. W pierwszym cyklu picia mi sie nie udalo zajsc. Potem bede pic ziolka nr 3 na owulacje. Tutaj macie link do opisu tych ziolek http://www.nasz-bocian.pl/phpbbforum/viewtopic.php?f=6&t=74771

Dla zainteresowanych podaję skład: lebiodka (oregano) { Origani Herba} 50g koszyczek rumianku { Anthodium Chamomillae} 50g macierzanka {Serpylli Herba} 50g pokrzywa {Urticae Folium} 50g dziurawiec {Herba Hyperici} 50g rdest ptasi {Herba Polygoni avicularis} 50g ruta {Herba Rutae} 20g nagietek {Calendulae flos} 20g nostrzyk {Herba meliloti} 20g Łyżeczkę ziół zalać szklanką wrzącej wody, naparzać pół godziny. Pić szklankę odwaru przed snem.

W moim przypadku cieszyłabym sie już gdyby wyregulowały mi okres-to już byłoby dobrze:) ale piję dopiero jakieś 2 tygodnie