Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdołowana nimfa...

mam doła mam doła mam doła..!!!!

Polecane posty

Gość zdołowana nimfa...

Zatrudnię się chyba sama u siebie i zacznę kopać dół na swój grobowiec. Maskara masarka maskara..! Nie mam pracy bo nikt mi jej nie chce dać. Dlaczego ludziom takim jak ja - normalnym, nie wyróżniającym się niczym szczególnym tak trudno jest znaleźć pracę. Jestem wkurwiasto wkurwiona i nie wiem co dalej robić........ co robić??

Gość etetet
ile lat? jakie miasto? jakie wykształcenie?

Gość kokoroka
zaloz krotka miniowke ubierz sie ogolnie na prostytutke i polec na jakas wizyte o prace gwarantowana ciepla posadka

Gość zdołowana nimfa...
lat dużo bo ponad 20, w trakcie studiów i woj. mazowieckie - stolica

Gość zdołowana nimfa...
kokoroka Dochodzę do wniosku, że to chyba na ten moment życia w tym świecie ... najbardziej opłacalne posunięcie i dające chociaż jakiś efekt. Jak nie wyrzucą z biura to przynajmniej coś zwojuję. Ten pedałki siedzące za biurkiem tylko patrzą, która nadaje się.. na miła sekretareczkę. Tylko ja tak nie potrafię heh.. a mogłam założyć dziś na rozmowę taką kiecuszkę ehh

Gość zdołowana nimfa...
napisałam, że lat dużo .. ponad 20 co nie oznacza, że mam 20 lat bo mam o wiele więcej (wybije 25) i studiuję (drugi kierunek). Szkołę średnią to ja skończyłam wieki temu... i to kolejny powód by mieć doła.. buuuu

Gość kamaosavaa
Nie wyglupiaj sie w knajpach ,barach a do tego w stolicy -roboty jest multum

Gość tez szukajac
mam to samo, tylko, ze ja to stara jestem ...przed 30ką

ahahahahahhahhahahhahahahhaha tylko nie pisz , że w stolicy nie ma pracy :classic_cool: ...no skoro na pomorskim jest , to w mazowieckim tym bardziej...leń jesteś i pewnie przebierać byś chciała albo od razu na stanowisku prezesa się znaleźć

Gość zdołowana nimfa...
nie chcę kolejnej pracy na pół roku.. i nara bo moje CV niedługo dwie strony będzie zajmować. No w mordę jeża muszę trochę wybierać a na konsultanta do call center to ja nie pójdę. Szukam stałej pracy a wszędzie zleceniówki.. Albo iść gdziekolwiek by tylko mieć pracę i cierpieć albo szukać, szukać.. i kurna czekać aż cudem dostanę posadkę, która mi odpowiada w 100% a po doświadczeniach z poprzedniej pracy mam dość łapania co się nadarzy..

Gość do malutkiej w szpileczkach
- weź się pierd­olnij w ten malutki łeb tą szpileczką :o:o:o