Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość O co mi chodzi

Co o tym myślicie??

Polecane posty

Gość O co mi chodzi

Witam Muszę się komuś wyżalić i prosić o poradę. Mam chłopaka bardzo się kochamy,w tamtym roku na jesień sam sie wygadał że kupił pierścionek zareczynowy. Jak to kobieta buzka mi sie uśmiechnęła i od tamtego czasu czekałam aż sie oświadczy. On powiedziala to komus z mojeje rodziny, że chce sie oswiadczyć na sylwestra a ta osoba mi powiedział. Oczywiście zapytałam się czy to prawda czy to miało być na sylwestra? Odpowiedział, że tak i teraz,że to nici z niespodzianki. Od tamtego czasu często rozmawiam z nim na temat ślubu, mamy ustalona datę wstępną. Tylko kiedy ja zaczynam temat zaręczyn on od niego odbiega ja trochę naciskam czy długo mam jeszcze czekać bo jak ma byc w czerwcu slub to musi sie troche spieszyc zeby to wszystko załatwic. On oczywiście denerwuje sie ze nie dam mu czasu zeby zaplanowac cos zeby było ładnie i wyjatkowo. Moim zdaniem to on nie chce sie "teraz" żenić, że on to robi żebym ja mu już nie gadała kiedy i kiedy bedzie. Powiedział mi że chce sie oswiadczyc ale ja czuje że tak nie jest.Mam przestac z nim rozmawiac na ten temat??

Gość fejsbooch
Może naprawdę chciał Ci zrobić niespodziankę, a Ty ciągle o tym gadasz. Skończ ten temat, bo naprawdę mu się odechce.

Gość O co mi chodzi
Może ze mna jest coś nie tak. Poprostu nie moge sie doczekac tego wyjatkowega dnia. Wczoraj sie zdenerwował i mi powiedzial gdzie sie oswiadczy i kiedy. Bo jak to on powiedzal: :"Lepiej ci powiedziec niz mam sluchac tego cały czas"

Gość O co mi chodzi
??????????

Spierdolilas wszystko. Gdybys nie gadala to juz pewnie dawno by Ci sie oswiadczyl. Skoncz o tym z nim rozmawiac i daj mu to zrobic z zaskoczenia.

Gość ahhh kobiety
niepotrzebnie z tym wyskoczyłaś. myślisz już ciągle o ślubie a zaręczyn nawet nie było. wyluzuj bo go totalnie zniechęcisz. a póki się nie oświadczy to nie rozmyślaj tak o ślubie. wszystko po kolei

Gość jak nie masz klocków lego
no to wypłoszyłaś go na dobre:O a co ci tak do tego ślubu spieszno zdradzać się możecie już teraz:D

Gość ewella2
może czeka do walentynek? A Tobie można byłoby język uciąć...zachowałaś się jak typowa osiedlowa plotkara

Powiedział mi ze mam nie czekac na jakis wyjatkowy dzien typu walentynki dzien kobiet czy cos jeszcze. Powiedziałą ze to bedzie zwykły dzien. Wiem wiem wiem, nie o to mi chodzi ze mi spieszno tylko jest ustalony termin i chce zeby wypaliło.