Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kociak58

ZWOLNIENIE Z WF PEDIATRA?

Polecane posty

Siemka. Mam pytanko czy pediatra moze wypisac zwlonienie ponownie na nastepne polrocze? na 1 semestr mialam na to tez mi wypisac moze? Czy musze udac sie do specjalisty?;)

raczej radze to tobie. jezeli nie p[osiadasz zadnej wiedzy to nie udzielaj sie na forum.

Gość fejsbooch
Skoro na pierwszy semestr mógł, to na ten pewnie też. Jeśli nie to da Ci skierowanie do specjalisty.

Gość hoohoo
w szkole średniej czy jakiejś niższej to wystarczy zwolnienie od jakiegokolwiek lekarza natomiast na studiach nie:o

Gość posłuchaj starszej i weź do
siebie dobrą radę: daj spokój ze zwolnieniami, zbierz dupę w garść i zacznij chodzić na wf, bo w wieku 24 lat będziesz ledwo pokonywała dystans siedmiu pięter po schodach :o 🖐️

Gość blowwww
tzn wiem z doświadczenia,że lekarz pediatra moze wypisać na jakiś określony czas,wątpie żeby to był cały rok bo ja musiałam mieć od lekarza-specjalisty czyli np neurolog,laryngolog itp itd.

sama decyduje o tym czy cwicze czy nie...kondycje mam bo lywam i biegam-wf to glupie cwiczenie i patrzenie oblesnych kolesi. Ja slyszalam ze pediatra tylko na pol roku moze wypisac..