Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stara zona

czy ktoras z was zaszla w ciaze po przekluciu prezerwatywy?

Polecane posty

Gość stara zona

moj maz od 8 lat mowi ze chce dzieci ale caly czas znajduje wymowki ze a to moze by lepiej zarabiac pomimo ze nas stac na dzieci... Chce ale sie boi. Ja mam 35 lat i moj zegar biologiczny tyka szubciej niz meza ktory chyba sprawy sobie ne zdaje. Wiec musze to zalatwic sama... Czy przekluta prezerwatywa to skuteczny sposob?

Gość adinnaaaa
nie wiem czy bylabys zadowolona jak by ktos postawil cie przed faktem dokonanym. postaw lepiej na solidna rozmowe. niech zdecyduje albo w jedna albo w druga strone

Gość stara zona
rozmowyjuz byly... Powiedzial ze chce dziedi i co bedzie to bedzie... Ale z prezerwatyw nie zrezygnowal...powiedzial ze jesli wpadniemy to ok ale prezerwatuwy jak sa tak byly... Wiec jak jest ok wpadka to czemu jej nie pomc?

Gość a kuku123
lepiej porozmawiać i skłonić do nie zabezpieczenia sie, a uwierz, za pierwszym razem nie tak łatwo zajść jak się już chce :) my z mężem byliśmy ostrożni, a gdy podjęliśmy decyzję, ( a dodam,że mnie tez juz zależalo na dzidziusiu ale On się bał) to się nie udało za 1 ale dopiero, albo aż już 4 razem :D porozmawiaj :D

Gość a kuku123
heheheh to ją zdejmij podczas stosunki i już protest zrób że jak chce dziecka to niech się do środka spuszcza a jak nie to się odrwóc i foch.

a może mąż wcale nie chce mieć dzieci i tak Cię tylko zwodzi? Bo to dziwne, że po tylu latach i w takim wieku nie chce zdecydować się na dziecko...

Gość stara zona
juz 8 lat rozmawiam czaprzejsc do czynow...

Gość krew mi z nosa poszła..
staRA JUZ JESTES/? ale jak ci zostawi po tej akcji/. maz kas w razie czego/?

Gość stara zona
mowi ze chce wiec jak chce to musze zadzialac jesli lczy na wpadke... Pozatym to jest typ ktoreg jak sie nie postawi przed faktem doknanm to nic nie zrobi... Tak bylo z mieszkaniem z przeprowadzka potem szczesliwy ze jkie to on wspanale decyzje podjal i jak mu sie fajnie zyje ... Tyle ze te decyzje to na mjj glowie i zawsze po tym jag go przymsze to sobie przywlaszcza zaslge qiec tu bedzieto samo...

mialo byc masz kase/?

mialo byc masz kase/?

Gość stara zona
kestem niezalezna jk mnie?zostawi to dam rade bez problemu. Ale watpie zeby zosaqil skoro sam liczy na wtope ktora go postawi przed faktem dokonanym

istnieje ryzyko, ze cie zostawi?jaki wogole sens bycia razem , jak w tak podstawowej sprawie sie wasze poglady roznia..

Gość stara zona
nie roznaia sie. oboje chcemy z ta roznica ze on sie porstu boi do czego sie przyzal a ja nie.

Gość hermisia
moja koleżanka tak zaszła w ciążę, tylko to mąż przekłuł prezerwatywę, bo ona jeszcze nie chciała dziecka

Gość o obudziła sie...
a nie mozesz sobie odpuscic/? juz tyle lat masz 35, dałas rade bez dzieciorow to i dasz dalej.. chce ci sie ytrzymywac dziecko przez nastepne 20lat??

Gość stara zona
wlasnie chce wiedziec czy to dziaa bo przeciez to taka mikroskopijna dzuiurka ze no nie jestem pewna ze zadziala...

Gość adinnaaaa
w twoim wieku normalnie juz bedzie ciezko zajsc w ciaze, a jeszcze bawienie sie z dziurawieniem prezerwatywy to juz calkiem nierealne. tak czy siak maz bedzie musial swiadomie uczestniczyc w poczeciu

Gość stara zona
zawsze chcilam dzieci i niczego nie ukrywala... Daam mu.czasdo dorosniecia i pozbyciaie strachu gdyby nie to juzdawno bym miala dziecko alez szacunkula niego nie robilam nic... Teraz czaz na rozwiazanie drastyczne...

Gość Zapytaj go
w jaki sposob macie wpasc jesli on prezerwatywy uzywa? Masz 35 lat jezeli chcesz dziecka to najwyzszy czas aby starac a nie robic dziury w prezerwatywie.

Gość Zapytaj go
Faceci w tych sprawach nie bardzo sa zorietowani wiec musisz mu wyjasnic ze kazdy rok zwlekania dziala na niekozysc jezeli chcesz ciazy bez kaplikacji I zeroed potomstwo. On musi zrozumiec jak bardz ty chcesz tego dziecka ze jest to dla ciebie bardzo wazne.