Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Seks z facetem około 40

jak to w tym wieku?

Polecane posty

mam pytanie- czy seks z takimi jest fajny? ja mam 27 lat i nigdy nie bylam z takim w lozku, chociaz iskrzy miedzy mna, a kolega w pracy, ktory wlasnie siega 20. wiem, ze mial rozne partnerki, ogolie kobiety na niego strasznie leca. jak to z takimi jest? :) zawsze slysze skrajne opinie, ze albo juz nie daje rady albo wlasnie strasznie doswiadczony, czy tacy lubia mlodsze?

w ogole sie pomylilam, mialo byc, ze siega 40 kurka :)

Jakieś dziwne te pytana...:D Przecież każdy jest inny, każdy co innego może. A sam seks jest taki sam jak z każdym innym, bez różnicy. Może jedynie w tym, że wie czego kobieta oczekuje. I to właśnie dostaje!;)🖐️

dodam jeszcze, że preferuję przystojnych panów po 60-tce, bo jestem łasa na ich emerytury

maxym, a powiedz jakby tak zakrecila do ciebie mlodsza, szczupla blondynka, wyksztalcenie wyzsze, co by nie bylo- poszedlbys z nia na seks? :P

to z emeryturami to podszyw, hehehe, ale calkiem dobry :D

chcę też lojalnie uprzedzić o przebytej niedawno grzybicy stóp

ja akurat nie....ale to dlatego że jestem przypadkiem beznadziejnym i ślubna mi wystarcza...:) poza tym taka młódka zaraz by sie zakochała i kłopot gotowy ;)

no ja wlasnie kochliwa nie jestem, i uciekam przed wielkimi zwiazkami. ;) chociaz partnerow w lozku mialam tylko 3 i to jeszcze z masa owijania w bawelne zanim dotarlismy do seksu , ale przyszlosci z nimi nie wiazalam, przynajmniej nie do konca zycia. za to przy tym chodze jakby mnie z klasztoru po 100 latach wypuscili, brakuje tylko zebym zaslinila bluzke. ;) wiem, ze zadaje dziwne pytania... :( po prostu nie znam takich mezczyzn, nie wiem czy lubia mlodsze i czy im sie chce. on taki porzadnis jest kurka :D

wolny od 6 lat, czasem smiga na balety, ale blizej nic nie powiem, bo nie wypada go pytac :)

my to tak raczej fizycznie sie roznimy, on jest bardzo wysoki i taki dosc barczysty (a najlepsze, ze takich nigdy nie lubilam), a ja jestem mala taka... on znow wyglada powaznie- garnitur, koszula, a ja jakbym sie z jakiejs imprezy urwala, hehehehe wygladamy obok siebie zabawnie :)

no to w czym problem? dwoje wolnych ludzi może robić wszystko:)a jak 6 lat wolny...to pewnie doswiadczony;)

no tak... ale jeszcze go trzeba wyrwac, a ja sie boje, ze jak pocisne z moim podrywem, to pomysli, ze jestem jakas wariatka. :) ogolnie nie wiem jak sie ludzi w takim wieku podrywa? jest szansa ze na mlodsza poleci? no powiedzzzzz miiiii :)

haha...tak samo sie podrywa...facet to facet ..nieskomplikowana maszyneria ..ma tylko jedna wajchę;) pare niedomówień...szczypta podpuchy...no ja Cie mam uczyć jak faceta poderwać??;)

no bo ja nigdy nikogo jeszcze nie podrywalam. :):) nie no co do zadbania to absolutnie nie zaprzeczam, jak patrze na mlodych facetow, to mnie az odrzuca. doskonale wiem, ze starsi prezentuja sie nieporownywalnie lepiej. pytalam, bo zawsze mi sie wydawalo, ze ktos w tym wieku bedzie szukal babki w z podobnym rocznikiem. te jego np byly chyba w tym samym wieku co on, ustawione, eleganckie. ja tez jestem elegancka, ale nie ubieram sie jak pierwszoklasita na apel. :P ciezka sprawa bedzie :D

bardzo fajnie sie Panowie czyta, o czym piszecie. ech, szkoda ze nie mam takich jak Wy w pracy. :(

uffff, juz myslalam, ze tylko ja :D