Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawdziwa miłość raz czy wiele

Czy prawdziwa miłość zdarza się w życiu raz czy wiele razy ?

Polecane posty

Skończyłem niedawno 30 lat. Znałem w życiu kilka dziewczyn fajnych bliżej. Jedną pokochałem bardzo mocno. Ale z różnych przyczyn nie pozwolono nam być razem. Tak się zastanawiam czy jak już spotka się taką osobę w życiu, którą pokocha się bardzo ale nie może być razem to czy kolejny raz ma prawdziwą miłość jest jeszcze możliwy i czy kolejną osobę można pokochać tak samo mocno czy to już nie będzie to samo gdyż już w nas będzie to uczucie nie 100% lecz część z niego będzie przy tej pierwszej miłości ? Czy jest sens jeszcze myśleć o miłości czy dać sobie spokój w takiej sytuacji z tym tematem i co najwyżej luźny przelotne znajomości i seks bez uczucia pozostaje ?

Gość ik,
jest szansa, tylko nie zapuszczaj wąsow ani brody, bo to ogolnie postarza, i miej caly czas usemich, tą mlodą energie! :D

Gość druga miłość w nas
A IRA śpiewa tak: "I tak: Druga milośc też w niebo porwie Cię, czy tego chcesz, czy nie. Druga miłość w nas, też sie zdarza raz, czeka na gest, na znak." http://www.youtube.com/watch?v=4uTIyK5TV64

Nie chcę układać sobie życia z dziewczyna do której nic nie czuję, której nie kocham. Nie czuję tego. Być z kimś aby być. I potem co, krzyczeć na siebie, kłócić się, zdradzać, oszukiwać ? Nie chcę tak. Jeśli być z dziewczyną (czy brać ślub) to z taką którą bardzo kocham. Ale taka już się trafiła i niestety została 'zabrana'/'zabroniona'/'zakazana'... :(