Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość literowanaokrapiana

jak to w koncu jest z tymi penisami?????

Polecane posty

Gość literowanaokrapiana

czytalam dzis gdzies ze 15 cm to ok, tez tak uwazacie? ile cm maja penisy waszych facetow w zwodzie??? byl dzis podobny temat ale mnie interesuje dl wlasnie w zwodzie

Gość literowanaokrapiana
we wzwodzie

do nauki sie zabierz a nie pierdoly wypisywac dlaczego te dziewczyny sa takie po**bane? az mi sie zwiazkow odechciewa...jakby to twoj rodzic widzial co ty nawypisywalas to by cie szubko pokory nauczyl... a odpowiadajac na pytanie to miitoza mejoza podzialy komorkowe mysle ze wiesz co to jest i ze przebiaga to z roznymi srednimi czasami trwania

Gość literowanaokrapiana
czyli o penisie krotszym niz 15 cm mowi sie maly a o wiekszym duzy?? infantylnie brzmi to pytanie:):):)

Gość literowanaokrapiana
dizellos, niue wiem co to mitoza i mejoza bo ostani raz mialam z tymi pojeciami do czynienia w szkole sredniej czyli dokladnie 10 lat temu, poza tym bylo to strasznie nudne. a z moja mama podyskutowalabym na ten temat gdyby zyla...ojca nie mam i nie mialam, a teraz spadaj bo nie mam czasu na nudziarzy

15 to średnia ;] a tak po za tym średnia pochwa ma ok 10 cm więc przy 19 cm jak facet wepchnie całego to może boleć ;]

No to niestety wiidzc ze te 10 lat to jednak poszlo na marne jakbys wiedziala co to mitoza i mejoza to wiedzialabys takze ze WSZYSTKO rosnie u KAZDEGO czlowieka Z ROZNYM CZASEM REAKCJI.dlaczego jednemu rosna wlosy szybciej a innemu wolniej?dlaczego jeen ma wieksze miesnie a inny mniejsze to jednemu szybciej sie dziela komorki ot cala filo0zofia prosta biologia mysle za czasy ja wiem 6 klasy szkoly podstawowej

Gość Adkfkafa
spierdalaj dizelos

Gość literowanaokrapiana
dizellos mnie taka widza ejst neipotrzebna...jestem ekspertka w innej dziedzinie i to mi sprawia radosc, gdybym miala pilnie uczyc sie w szkole wszytskich przedmiotow to bym zmarnowlaa swoej dzioecinstwo i mlodosc a tak skupilam sie na jednym co mnie naprawde interesuje . fora takie jak kafe czy inne wlasnie sa od tego by sie roznych rzeczy dowiadywa . pacanie, zaslepiony kujonie no moj ma 19 i wcale nic mnie nie boli:)

Gość alekino
up