Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kayaaaaaaaaa.

super serial ktorego nie zobaczycie w polsce w tv

Polecane posty

Gość kayaaaaaaaaa.

niedawno obejrzalam super serial, w polsce nie ma szans go zobaczyc bo za duzo sexu , narkotyków i co drugie slowo trzeba by bylo cenzurowac ;p ale moim zdaniem poza ta cala otoczką swietnie ukazane postacie od psychologicznej strony. serial robi furorę w necie, mozna go obejrzec w odcinkachz zajebistym tlumaczeniem. mysle ze jak najwiecej osobo powinno go zobaczy, polecam :) ponizej wklejam link do pierwszego odcinka na youtubie - http://www.youtube.com/watch?v=4yY-D1q8T_k pozdro :)

Gość kayaaaaaaaaa.
up

Gość kayaaaaaaaaa.
jesli znacie jakies inne fajne seriale z youtube to dawac ;p

Gość maliboo.
moglabys podac tytul, ten zostal usuniety

Gość nie wiem ktora jest
Skins - Sezon 01 odc.1 część 1 PL niejest usuniety.

Gość ja znam ale nie wiem czy jest
na youtubie ale naprawde świetny "wyspa harpera", w życiu lepszego nie oglądałam. Serial ma chyba 13 odcinków i jak ściągnełam z netu to tak sie wciągnęłam że 3 noce nie spałam tylko non stop oglądałam. Naprawdę super film! Macie trailer http://www.youtube.com/watch?v=umGwxHSKkI0

Gość kayaaaaaaaaa.
wlasnie, nie jest usunięty ;p serial to SKINS , ma 4 sezony po około 9-10 odcinków każdy, niedawno zaczal sie 5 sezon, tez swietny, polacy mogli by tez cos sensownego choc raz nakręcic , zeby sie chcialo to ogladac a nie same pierdoły jak m jak milosc itd. porazka .. ;/

Gość maliboo.
w kraju w ktorym jestem obecnie nie mozna go obejrzec

Gość maliboo.
jest na channel 4, nie? ale i tak znajde sposb zeby obejrzec, zobaczymy czy warto

Gość nie wiem ktora jest
maliboo a gdzie jestes? myslalam, ze tylko w Pl polowa filmow i clipow jest na YT zablokowana :O a ten serial Skins taki sobie, 4 przeklenstwa na 6 wyrazowe zdanie, paskudni dretwi aktorzy grajacy malych rozpuszczonych egoistow bawiacych sie w dorosle zycie - czyli nic nowego od czasow Beverly hills

Gość maliboo.
UK, juz wczesniej nacielam sie na zablokowane programy Channel4

Gość maliboo.
eee tam to juz wole Star Trek TNG...

Gość obejrzałam cały pierwyszy
odc i faktycznie dno :o pewnie autorka to nastolatka wystylizowana na emo którą cieszą takie beznadziejne filmy :o

Gość kayaaaaaaaaaaaaa.
kazdy moze miec swoje zdanie wiec serial moze sie nie podobac.. ale po obejrzeniu kilku odcinkow naprawde bardzo wciaga.. pozniej serial robi sie bardziej psychologiczny.. dla mnie jest wyjatkowy bo pokazuje wnetrza ludzi, jak sie zmieniają.. caly czas cos sie dzieje, aktorzy sa naturalni a z beverly hills nie maja nic wspolnego.. ps. nie jestem emo.. a przy okazji, na serio nikt nie podzieli sie jakims fajnym serialem? na razie tylko 1 os. cos wkleiła..

Gość pole obowiązkowe.
porównanie Skins i Beverly Hills jest najoględniej mówiąc nietrafione. W 90210 bogate dzieci z problemami bogatych dzieci/ W Skinsach jest współczesna brytyjska młodzież, która pokazana jest bez wcześniejszego ugrzecznienia. Narkotyki, ucieczki, seks, przekleństwa - pokazują wszystko. Oglądałam Skinsów (aczkolwiek 2 pierwsze sezony podobają mi się bardziej niż 2 późniejsze kiedy wymieniono obsadę) z różnych względów - przede wszystkim dla języka (lubię brytyjski angielski), ale i dlatego, że jest to tak odmienne od miałkich seriali

Gość pole obowiązkowe.
co do polecanych seriali to zależy jaką tematykę lubisz. Wspomniane Lie to me jest wg mnie bardzo ciekawe. Ja również lubię Criminal Minds, Castle, White Collar jeśli chodzi o tematykę kryminalną. Gdy chcę się pośmiać włączam How I Met Your Mother, Cougar Town, Modern Family Better With You. Z medycznych lubię Greys Anatomy. Z młodzieżowo-tantecznych Hellcats, 90210, Plotkarę (niezbyt regularnie oglądam bo nie do końca mój klimat ale czasem obejrzę). A z luźnej tematyki czasem oglądam Californication.

Gość ja czasami takie puszcze
w beverly hill- bogate dzieciaki w skins-bogate angielskie dzieciaki w obu przypadkach dzieciaki swoich czasow - narcystyczne, egoistyczne, przekonane o tym ze sa pepkami swiata i swiat do nich tylko nalezy 😴 porownanie jak najbardziej trafne. chesz czegos innego? poogladaj choćby the L word czy Dextera. bo problemiki rozpuszczonych dzieciakow to problemiki rozpuszczonych dziaciakow niezaleznie od czasow czy strony swiata 😴

Gość pole obowiązkowe.
Jakoś nie zauważyłam tego bogactwa w Skinsach. Poza tym Skinsi są bardziej złożeni niż Beverly Hills. Dla mnie ten serial ma plus za sposób w jaki wszystko prezentują - podoba mi się poświęcenie 1 odcinka każdemu bohaterowi. Poza tym pomijając ich zachowanie i narcyzm bogatych (?) dzieci jest też psychologia i analiza ludzkich zachowań. Dzieciaki muszą się zmierzyć z problemami, które często je przerastają - choroba, ciąża, śmierć

Gość pole obowiązkowe.
A! myślę, że rzeczy o których napisałam raczej nie można nazwać 'problemikami'

Gość kayaaaaaaaaa.
pole obowiązkowe - swietnie to ujełas o skinsach :)

Gość pole obowiązkowe.
dziękuję :]