Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Plum_Plum

religie

Polecane posty

czy wy takze uwazacie islam za najbardziej popierdzielona religie na swiecie? katolicka religia tez pozostawia wiele do zyczenia, ale tylko w imie allaha kamienuje sie bezbronne kobiety, i uskutecznia dekapitacje niewiernych. wg. mnie, wszystkie religie sa za przeproszeniem gowno warte. ot co!

Gość nie wiem ktora jest
najgorsza czy najglupsza ale na przykladzie Islamistow widac jak religia uwskutecznia ludzkosc. swiat ktory kiedys przodowal we wsyztskim, medycyna, astronomia itp mial wysoce rozwiniete kiedy w europie ludziki z dzidami polowali na zwierzeta w lasach od sredniowiecza w niczym sie nie zmienil. postep ich onija szerokim lukiem, nie tworza niczego, niczego nie produkuja, gdyby nie tereny ropy byliby biedniejsi od Murzynow w afryce, a gdyby swiat zachodni nie produkowal, nie tworzyl i nie szedl by z postepem, tymi milionami w arabii mogliby sobie palic w piecu.

racja, lecz mnie chodzilo bardziej o zabijanie w imie religii, czego nie potrafie pojac, wlasniem obejzal piekny filmik na necie, ktory ukazuje bezsens ludzkiego zachowania i bestialstwa- w imie boga. jestem pijany tym okrucienstwem. mam dosc.

Gość Anarchista
Ja jestem wyznawca googlizmu.Jest to wiara w wyszukiwarke google, jako ze tam mozna znalezc najwiecej odpowiedzi na trapiace ludzkosc od wiekow pytania.

Wole piwizm, po piwie mam wizje. ale tak na powaznie, dziwi mnie to, jak nieludzki potrafi byc czlowiek, trace wiare w sens istnienia naszej rasy.

Gość Anarchista
A tak naprawde to wszystkie religie sa po to zeby dzielic ludzi.Jedynie wiara w Boga maze ludzi laczyc.

"Tyle religii, tylu bogów, jeden lepszy od drugiego, każdy wszechmogący, każdy gówno warty" Ogólnie także uważam islam za najbardziej popieprzoną religię i mam potrząsnąć każdym Muzułmaninem, który koło mnie przechodzi :o

Gość Anarchista
Religie pochodza od ludzi wiec sa takie jak ludzie.

Tak, po necie krazy filmik ukazujacy kamienowanie siedemnastoletniej dziewczyny, posadzonej o zwiazek z chlopakiem innego wyznania, obejzalem, i na dzien dzisiejszy moge stwierdzic, ze islam jest pojebany.

Gość Anarchista
W kazdej religi stworzonej przez ludzi, kto raniej wstanie ten ustala zasady jakie maja w niej panowac.A zianie nienawiscia jest typowe.Nawet ta nasza polska religia rzymsko-katolicka nie jest lepsza.Kosciol katolicki jest, dla mnie instytucja finansowo-polityczna nie majaca nic wspolnego z Bogiem.Nawet sam Pan Bog to wie i odwraca od nich swoje oblicze, zsylajac na nich zaslepienie.

zgadzam sie, dobrze ze u nas kosciol tylko kase trzepie a nie upierdziela glowy ateistom, ja po koledzie pare dni temu stwierdzilem, ze jest pewne podobienstwo miedzy KRK a urzedem skarbowym.

Gość Anarchista
Teraz nie upierdziela glow.A malo to ludzi schajcowali na stosach w wiekach srednich,A kto podburzal do wypraw krzyzowych.A w imie ktorego to boga i niebywalej pazernosci wytepili cale cywilizacje Inkow i Astekow a Ameryce.Kosciol katolicki i papieze przeciez blogoslawili takie dzialania.

Gość chistoryk
a kto wymordowau majuw i guciow