Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akacja765949

skandal! nauczyciele co roku dostaja po 3 tys wyrownania

Polecane posty

Gość 7846389034690424204
gdyby nie nauczyciele to bys nie w zyciu nie miala glupia cipo:P do 12 smiech na sali;] to ejst pol etaty tu napewno nei dostaje tyle siana moj wujek tyrajac w dwoch szkołach i w 3ciej wyzszej w liekndy dostaje 3 tys wielki mi kurw apioeniadze za 7 dni roboty jeszce z gowniarzami

Gość moja stara też dostała
wyrównanie 700 zł

Gość blond meee
ja nie narzekam ...nie jest to pensja jakas super ale mam tyle wolnego ze spokojnie moge wypoczac a jak mi brakuje kasy to organizuje korki

Nauczyciele powinni dostawac CO MIESIAC 3 TYS WYROWNANIA za uzeranie sie z takim gownem jakie narodzilyscie. Wystarczy poczytac pare tematow na forum i widac wasz poziom :-O Nie oszukujmy sie- nie dosc ze zniszczona zostala edukacja juz kompletnie to jeszcze zamiast wychowywac dzieci tylko narzekacie kto ile zarabia :-O

Gość jaaaaaaaaaaaasne
temat jak zwykle rozgrzewający do białości i nie mający nic wspólnego z rzeczywistością :) jeśli ktoś zazdrości kasy nauczycielom niech idzie na etat do szkoły :D

Gość kkiiikkkkaaa
Moja matka jest nauczycielką i pamiętam z dzieciństwa, że wiecznie jej nie było. A bo to jakieś zebrania, apele, konkursy, dyskoteki czy inne pierdy. Pamiętam, że jeździąm z nią na wycieczki, bo nie miała mnie z kim zostawić i tych wycieczek bywało ze cztery w roku kilkudniowych plus ileśtam jednodniowych. Pamiętam ciągłą stertę papierów i dzienników do wypełniania w domu. A z pracy wracała najwccześniej o 15.00.

Gość licencjatka_ona
kkiiikkkkaaaa nie mamy się co wykłócać. ten kto nie prowadził nigdy 6 lekcji pod rząd nie ma pojęcia o niczym, tylko snuc domysły potrafi jakie to wszystko zajebiste. owszem nie przecze, zdarzają sie dni że ma się 3 lekcje ;) teoretycznie tez mowilam zawsze "łooo maja 20h w tygodniu i jeszcze narzekają". mysle ze obie strony troche przeginają w swoja stronę. nie jest tragicznie, ale super dobrze tez nei jest. No chyba ze trafi sie do gimnazjum w srodku miasta gdzie mlodzież ma Cię za nic. podziwiam nauczycieli ktorzy mogą tak pracowac. byłam na jednej wizytacji w takiej klasie i wspolczuje ogromnie. nie wytrzymałabym tam nawet tygodnia. ale zdarzają sie gimnazja gdzie dzieciaki są naprawdę mądre i chcą się uczyc. przynajmniej ja na takie trafilam ;) ale to nie zmienia faktu, że nauczanie to nie moja bajka. w podstawówce jeszcze ok, bo tam faktycznie nie jest zle. ale gimnazjum odpada, w LO nawet nie probowałam, bo nie czuję się na siłach żeby przygotować kogos do matury.

Gość ale kolezanka ...
buahahaha cyt: sa? policzmy 1800 pensji 1800 trzynastki wakacyjne plus inne pie**oly- okolo 1800 zl wyrownanie 1700 praca do 12 codzinnie bo tak ma ulozony plan zallllll...to w biedronce zapie**alaja caly dzien kasjerki za 1200 podaj lepiej nk tej koleznaki, powiemy jak zawistna osoba jestes i jak zapamietujesz kazdy grosz ktory dostaje ! :o szok, nie masz prawa sie nazywac kolezanka, raczej wrogiem numer jeden ! jednak tepe, zazdrosne laski jak ty to plaga, nie warto spowiadac sie z niczego ....

Gość gość...
Ale jaja, skandal robią, bo któryś z nauczycieli rzekomo dostał wyrównanie!! Ale ten nasz naród jest prosty!!! Od góry nam zaciskają pasa i niektórzy zamiast szukać problemu w źródle, to rzucają się do gardeł osób, które niczemu nie są winne. Komedia!!

Gość blond meee
mam jeden dzien pod rzad 3 lekcje ,okienko, potem 4 i jakos nie narzekam ucze klasy 4-6, do gimnazjum mi nie spieszno i smniesza mnie nauczyciele ktorzy wiecznie jecza ze im zle a jak co do czego przyjdzie to co 2 byl w ferie w dolomitach, na krecie, w spa

Gość blond meee
Ciamkam czarne kutasi pod lawka w parku :classic_cool:

Gość blond meee
trudno uwierzyc ze jestem ale mowie prawde ja nie narzekam i unikam narzekaczy w pracy

Gość licencjatka_ona
w podstawowce faktycznie nie jest źle. dobrze wspominam klasy 4-6, tym bardziej ze prowadzilam "przyrodę" wiec dzieciaki są ciekawe i chcą sie czegos dowiedziec, pobawic itd itp. w podstawowce mozna zrobic fajne lekcje i jakos to wszystko przezyc. schody zaczynają sie w gimnazjach i wyzej. za to powinno byc płacone zdecydowanie więcej ;)

Gość blond meee
Nie narzekam bo zapinaja mnie analnie na przerwach :classic_cool:

Gość blond meee
podszywom dziekuje ps moja mama byla nauczycielka 30 lat, uczyla polskiego-ona miala rzeczywiscie duzo pracy, non stop wypracowania, matury skonczyla z emerytura 300 zl mniejsza od mojej obecnej pensji bo jednak zarobki nauczyciela poszly troche w gore, kolejna podwyzka 7% we wrzesniu ja w porownianiu z nia mam luzik, kazdy ma oprocz polonisty w liceum

Gość uczycielllka
Eeeej, jakie wyrównanie??! Jak żem nauczycielka kontrakotwa tuż przed mianowaniem, tak nic nie wiem na ten temat... Ale chętnie przygarnę :D Na ferie w Dolomity też bym pojechała (przyjaciółka właśnie mi proponowała...wczoraj pojechała. Jedyne 1200 plus wyżywienie - razem tyle, co moja pensja mniej więcej....) - ale niestety nie mam ferii. Nie każdy nauczyciel je ma. I nie każdego nauczyciela pensum wynosi 18 godzin. Są tacy, co mają np. 25. A dyspozycyjni musza być i tak 40 godzin, jak każdy "normalny" pracownik.

Gość blond meee
Wsadzam sobie w odbyt kabaczka - czy to higieniczne??

Gość blond meee
heh dokladnie, ja ucze klasy 4-6 ...zrezygnowalam z gimnazjum bo po co mi takie nerwy? mialam szanse to wybralam sp, nie mam wiekszych problemow, uczen nie mowi do mnie: spierdalaj jak to nauczyciele slysza w gimnazjum

Gość blond meee
Pracuję jako ludzka popielniczka na dworcu centralny :classic_cool:

Gość blond meee
ja jako nauczycielka mianowana dostane ponad tysiac zl wyrowniania ale np w naszej szkole kontraktowi nic nie dostaja

Gość blond meee
Owijam się szmatami od podłogi i udaję, że jestem na wybiegu na pokazie mody :classic_cool:

Gość blond meee
Z niecierpliwożcią czekam na wyrównanie poziomu życia Polski do krajów Zachod :classic_cool:

Gość blond meee
zalosne podszywy, kogos bardzo boli ze nioe narzekam:)

Gość blond meee
Z gracja i szykiem obciagam z polykiem :classic_cool: Swoim uczniom oczywiscie :classic_cool:

Gość blond meee
Robię babki z piasku mówiąc "babko babko udaj się, jak się nie udasz to cię zjem!" i naprawdę potem je zjada :classic_cool:

Gość blond meee
Musze wam wyznac iz tak naprawde tylko udaje nauczycielke :classic_cool:

Gość nauczyciele mili
I tak rozmawiaja ze sobą nauczyciele? OMG -tak powiedziałaby moja córka!!! Masakra!!!!

Gość magda1234567890
ja uważam ze nauczyciel powinien zarabiac nawet 3-5 koła na miesiąc, to bardzo ważny zawód, wkońcu nauczają nasze pociechy i powinni żyć w dostatku by nie przekładać problemów prywatnych na nasze dzieci.

Gość czas konczyc ten burdel
w niemczech nauczyciel zarabia 40 eur na godzine a zwykła kasjerka 12 euro