Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze tutaj

Bańki u dziecka

Polecane posty

Gość moze tutaj

Co myślicie o zrobieniu przez pielęgniarkę baniek u dziecka? Moja córka od kąd zaczęła chodzić do pszedszkola ciągle choruje, to kaszel, katar, gorączka i tak w kołko, u lekarza ciągle to samo, podac syrop i powinno przejsc, ale ile mozna :( Nie wiem jak teraz działa ta metoda w dzieciństwie tez miałam bańki, ale nie pamietam czy to na takie przeziębienia sie robilo, czy na powazniejsze choroby?

Gość może tutaj
nikt nic nie wie?

Gość może tutaj
no tak....jak nie pisze sie o sexsie, zdradach i kochankach to nikt sie nie wypowie na inny temat :)

Gość może tutaj
przedszkola *

Bańki owszem działają u mnie w przychodni ludzie często pytają o postawienie baniek jak sobie życzysz to podam numer gdzie można zamówić taką usługę w wawie

Gość dfgbn
ogniowe, czy nie zasada działania ta sama a bezpieczniej chodzi tylko o wessania ciała i wynaczynienie krwi, która powoduje auto leczenie kup autorko bańki w aptece i sama postawisz są wskazane

Gość Eelina72
nie próbuj tego sama jest bardzo dużo miejsc gdzie bańki źle postawione mogą zaszkodzić popytaj o kogoś kto stawia bańki

Gość moze tutaj
joanna56.... dziękuje za info ale mieszkam daleko od wawy. Chce zamówić pielęgniarke bo tak jak napisała Eelina72 "moga zaszkodzic" a ja nie mam pojęcia o stawianiu baniek :) Z tego co piszecie to zdecyduje się na ta metodę jutro mam wizyte u pediatry popytam o szczegoły i mam wielka nadzieję,ze pomogą bo juz żal mi córci - ciągle chora :((

bańki dziecku stawia się w takie skrzydełka motyla - czyli symetrycznie nad łopatkami, między łopatkami i pod łopatkami, nigdy na łopatkach i kręgosłupie ot i cała filozofia są gumowe, są bezogniowe - stawiałam swojemu maluchowi, da się, oczywiście ostrożnie