Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wynter g

czy nie za duzo?

Polecane posty

Gość wynter g

moja corcia ma 2 tyg i 4 dni i zjada od 70-120ml mleczka mojego bo odciagam tak co 3-4 godziny czy to nie za duzo? polozna do mnie przyjdzie dopiero w piatek wiec pytam was mamy karmiace swoim mleczkiem przez butelke jak jest u was ?

Z piersi dziecko może pić tyle ile chce. Jak ci mogę doradzić to przystawiaj dziecko do piersi. Ja też ściągałam i po 3 tyg pokarm zanikła. Położna powiedziała,że jak dziecko ssie pierś to mleko narasta a przy odciąganiu nie. Mój syn nie chciał pić z cycka, bo posmakował butli,przy której nie musiał się dużo napracować.

Gość wynter g
dziekuje za odpowiedz uspokoilo mnie to :) wiem chcialam karmic piersia ale moja corcia ma przyrosniete wezidelko i nie lapie sutka niestety :(

Gość izia87
mój tez tak jadł tylko co 2 godz i teraz ma miesiac i nie wyrabiam z moim mlekiem:)

miałam dokładnie tak samo mleko samo płynęło, a mała z powodu zbyt krótkiego wędzidęłka nie chciAŁA ŁAPAĆ.Piła z początku po 60-90ml co 2,5 godziny , a jak miała 3 tyg to piła po 90ml co 3 godz, a na noc po kąpieli dawałam 120ml, to trochę dłużej spała ( od 20 do ok 2 wnocy). POWODZENIA