Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oooxyzooo

ciąża czy inna dolegliwosc ???

Polecane posty

Gość oooxyzooo

okres w styczniu 14, byl dziwny.. ciemna krew, taka brunatna, po goracej kapieli byl przez chwile normalny.. ze skrzepami i normalna krwia.. bolalo mnie tez podbrzusze...rzadko wspolrzyje. ostatni stosunek 6 dnia cyklu.. w tych dniach mialam lekko brazowy sluz albo uczucie wilgoci.. czyli taki rzadki przezroczysty sluz.. od poczatku cyklu pobolewa mnie podbrzusze do teraz.. koncem miesiaczki czulam az takie parcie na pecherz.. 16 dnia cylku przypadaly mi chyba dni plodne bo sluz byl rozciagliwy i czulam sie pobudzona, nie wspolrzylam w tym okresie. zaznaczam ze stosunek byl 6 dnia cyklu... czy to ciaza ?? a moze jakas inna dolegliwosc?? czy ktos wie ? mial podobnie ?

Gość oooxyzooo
dodam ze od grudniowej miesiaczki ktora mialam 17 nie wspolrzylam wcale wiec watpie ze ten dziwny okres spowodowany bylby zajsciem w ciaze.. bardzo prosze o odpowiedz albo o jakies zapytania...

Gość oooxyzooo
chodzi mi o to ze jezeli by to ciaza nie byla to co innego ?

Gość oooxyzooo
up, nikt nie wie ?

Gość oooxyzooo
???

Gość rada jest dobra
Moze ktos wie.Bo my tu tylko sciany malujemy

Gość rada jest dobra
Znamy sie na farbie i emulsjach ale na sluzach i ich kolorach nie znamy sie.

Gość hyyyyyyyyyyyyyy
najprosciej bedzie jak sie udasz do ginekologa! my tu nie jestesmy lekarzami zeby wiedziec takie rzeczy ;] najpierw zrob sobie test (nie jest drogi ok 10 zl) jak wyjdzie ze jestes to juz bedziesz wiedziala jaka jest odpowiedz...mimo wszystko lepiej zebys poszla do ginekologa moze jakas nadzerka albo cos! z tym nie ma zartow

Gość pigulki mozesz odstawic
wspolzycie - z z kropka ;) 6 dzien cyklu, czyli wspolzyccie zaraz po miesiaczce? Teoretycznie plemnik w drogach rodnych moze przezyc maksymalnie nawet tydzien, czyli - doczeka do owulacji... Choc jako gatunek stajemy sie coraz slabsi i dzis przyjmuje sie, ze plemnik srednio moze przezyc dwie, trzy doby. Dlaczego nie zabezpieczasz sie gumka? Jedynie w miare pewne dni bezplodne sa po owulacji. Czyli ostatni tydzien przed spowdziewanym okresem. O ile masz regularne cykle.

Gość pigulki mozesz odstawic
a tak poza tym, to jesli ktos jest na tyle dorosly, aby wspolzyc seksualnie, powinien rowniez byc na tyle odpowiedzialny, by pomyslec o antykoncepcji i...wizycie u ginekologa. A ten sprawdzi Twoje zdrowie i doradzi odpowiednia metode antykoncepcyjna.

Gość oooxyzooo
ja slyszalam ze ponoc jest w stanie przezyc 3 dni.. wiec sama nie wiem.. owulacja wystapila 16 dnia cyklu. to nie byl stosunek do konca, ale fakt bez prezerwatywy.. tylko martwi mnie to ze tak czesto czuje pobolewanie podbrzusza..

Gość hyyyyyyyyyyyyyy
to tez mowie!! idz do GINEKOLOGA!! az tak sie go boisz?!! musisz isc bo te bole podbrzusza nie sa normalne!! moze masz nadzerke albo cos innego powaznego!

Gość oooxyzooo
u gina bylam dzisiaj, macica normalnie wyglada.. jutro ide na usg.. ale wiadomo ze wczesnej ciazy ginekolog moze nie wykryc.. spodziewana miesiaczka za 10 dni. test mam ju kupiony, zwykly plytkowy.. nie wiem czy mozna go juz zrobic czy jeszcze poczekac ?

Gość oooxyzooo
dzis zauwazylam sluz taki bialawy serkowaty jak przy grzybicy pochwy.. nie jest go duzo. czytalam wlasnie ze moze byc to i nadzerka.. ale czy przy tym normalne sa takie pobolewania podbrzusza ? trwaja one od poczatku cyklu.. :(

Gość hyyyyyyyyyyyyyy
no na tescie jest zapewne napisane...jak jutro masz usg to sie dowiesz. lekarz moze nie wykryc wczesnej ciazy? hehe a od czego on jest? a co on wykrywa jak juz jestes w 5 miesiacu? ;) wszystko bedzie dobrze zobaczysz! czuje ze nie jestes w tej ciazy tylko ze to cos innego tylko nie wiem co

Gość oooxyzooo
hyyyyyyyyyyyyyy no az takiej wczesnej moze nie wykryc.. sama lekarka mi mowila ze wykrywaja zazwyczaj ciaze na ok 3-4 tygodniowe... przy czym mogla bym zrobic badanie krwi.. tylko gin. powiedziala znowu ze moga one wypasc blednie jezeli mam jakies tam inne dolegliwosci tzn nie jestem np calkiem zdrowa.

Gość oooxyzooo
??

Gość nikt z nas
nie jest Duchem Swietym... Musisz poczekac do jutra. I, niestety, sie denerwowac...

Gość oooxyzooo
wznawiam topik. niecaly tydzien temu mialam robione usg macicy. i niby wszystko w porzadku.. okres jak pisalam powinnam dostac 10, wczoraj czulam pokuwanie w pochwie w nocy, jakby na okres, tylko mocniej. dzis dostalam brazowego plamienia takiego z jakimis malutkimi skrzepami, na prawde drobnymi.. robilam tez test plytkowy z porannego moczu, wyszedl negatywny. co myslicie o tym ??

Gość oooxyzooo
badanie usg mialam w poniedzialek, czyli pol tygodnia temu.

Gość oooxyzooo
przed tym plamieniem mialam uczucie suchosci pochwy.. wkladajac wieczorem palca do pochwy wyczulam ze macica jest zamknieta rozpulchniona.. ale wczesniej nigdy niesprawdzalam jej stanu wiec sie moge mylic. moge porownac za to to do uczucia ciasnosci.

Gość oooxyzooo
podnosze,, :( czy jest tu jakas zyczliwa osoba..?

Gość osamotniona
a test ciązowy? robiłaś? najlepiej to do ginekologa idź

Gość oooxyzooo
robilam dzisiaj, negatywny.. :( u ginekologa bylam w poniedzialek i niby nic.. dalej czuje pokuwanie tam w pochwie.. po podmyciu sie ciepla woda zauwazylam ze nasililo sie troche to plamienie.. moze to poronienie ?:( sama nie wiem..

Gość oooxyzooo
boje sie... prosze was o opinie :(

Gość kto sjlhgljkh;kj
ja poroniłam kiedyś i mnie bolało bardzo podbrzusze

:o Czy Ty chcesz być w tej ciąży? Czy też tak bardzo nie chcesz? Czym się denerwujesz? Jeżeli lekarz powiedział, że nic Ci nie jest. Zrobiłaś test to nie pozostało Ci nic innego jak czekać. Nie mogłaś sprawdzić jaka jest macica, mogłaś sprawdzić szyjkę macicy.

Gość oooxyzooo
nie chce jej ale i tak sie boje... :( wiem ze mozliwe jest wczesne poronienie.. czuje klucie tam takie dziwne.. :(

Gość oooxyzooo
dziewczyny boje sie... :( co mam robic jezeli zacznie juz bolec silnie..??