Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość efgdsfgsdfg

Kobiety nie lecą na kasę

Polecane posty

Gość efgdsfgsdfg

Zarabiam od kilku miesięcy po 12-20 tys na miesiąc i nie odczuwam większego zainteresowania niż poprzednio. Jesetm przystojny ale nie jakoś bardzo, i kobiety nawet gdy wiedzą, że sporo zarabiam, nie okazują mi większego zainteresowania niż poprzednio. To, że lecą na kasę to BZDURA! :)

Gość izia87
niektóre leca nie które nie,ja nie:)

Gość ale jakie to były kobiety
hehe.... nie wszystkie lecą ale dużo leci :d mówie jako kobieta. Kup super auta, ubierz sie w garnitur droższy i zrób cos z włosami.... polecą jak muchy do moidu.

Gość efgdsfgsdfg
Dodam, że mam 20 lat :D, wyglądam na 17 :) Co jeszcze powinno mi dać fory bo w tym wieku bardzo mało osób tyle zarabia(prowadzę działalność).

Gość efgdsfgsdfg
nie zamierzam kupować jakiś pierdół, chcę odłożyć na dom/mieszkanie okazyjnie sobie kupuję jakieś ciuszki ale nie szastam kasą na prawo i lewo ;)

Gość fejsbooch
Uwierz, ze pieniądze mają duze znaczeniaa :P

Gość fejsbooch
znaczenie

Gość uiggl
kobiety leca na samodzielnych to po pierwsze :) A kasy ile masz tez ma znaczenia zaleznie od tego jaki poziom rozrywek lubi dana laska.

Gość efgdsfgsdfg
samodzielny to nie jestem za bardzo bo jeszcez mieszkam z rodzicami ale dlateog właśnie odkładam na mieszkanie :D co do rozrywek to myślę, że byśmy się nie nudzili razem ale muszę codziennie być duzo czasu sam bo tylko wtedy srpawnie myślę ;)