Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mala.mi.341

Telewizja N

Polecane posty

Witam. Może ktoś mi coś podpowie. Kupiłam dzisiaj telewizję N , podłączyłam dekoder jakieś dwie godziny temu. Pokazuje mi się ustawienia anteny i dalej nic nie mogę zrobić, pokazuje że sygnał jest 0 % i jakość 0 %. Gdy włanczam przycisk sprawdź pokazuje się konfiguracja niekompletna. Co ja mam z tym zrobić. Pomóżcie mi

Gość se puku
Szukaj elektronika ,niech ustawi antene

Gość Telewizja n (posiadacz)
Masz zle ustawioną satelite. Jaki masz dekoder?

Gość zapytaj sie na forum telewizji
N :O

Gość Telewizja n (posiadacz)
a masz jakiś inny dekoder na którym by można sprawdzić?. Sprawdź łączenia kabla antenowego, przy konwerterze i dekoderze. Wyłącz i włącz dekoder. Jeżelu masz inny dekoder sprawdź (np. cyfry+) nie musisz miec karty wystarczy zeby włączyć i sprawdzic. Jak masz jakis inny dekoder to powiedz jaki to pomoge

MAM DEKODER POLSATU ECHOSTAR DSB-717. DO DZISIAJ OGLĄDAŁM NA NIM NIEKODOWANE PROGRAMY I WSZYSTKO DZIAŁAŁO.

Gość ja jestem......
wiesz, dekodery nbox z n wykorzystują bardziej nowoczesny zakodowanie MP4 a nie jak te stare MP3. Podłącz i spróbuj obejrzeć jakieś nie kodowanie programy. Wejdź w ustawienia i zobacz jaka jest sila i jakosc sygnalu. Jezeli jest bardzo dobra, to masz problem z dekoderem. Zadzwoń na infolinie 801055505 i tam ci podpowiedzą (oczywiście z konsutatem porozmawiaj)

Gość bruli
czekamy z mężem na kuriera :) z okazji dnia kobiet dorzucili nseriale gratis :) skorzystaliśmy z oferty abo 79zł, umowa na 12 mcy 3 za darmo , 7 mcy HBO za darmo i dekoder monsterbox za te pieniądze to chyba najlepsza oferta