Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bułkabułka

Pytanie do nieśmiałych!!!

Polecane posty

Gość bułkabułka

Czy chcielibyście, żeby Was ktoś "wyciągnął" z domu, zaprosił gdzieś, wyrwał na chwilę na wspólny wypad ze znajomymi? Pytam, bo mam taką koleżankę, po 30tce, samotna od zawsze, znerwicowana i bardzo nieśmiała, teraz już z nikim prawie się nie spotyka, mieszka z rodzicami, nie ma bliższych znajomych, od naszej paczki się odsunęła, bo tak jakoś wyszło, że większość jest sparowana/obhajtana. Chciałabym ją namówić na wspólną imprezę z naszą ekipą, ale nie wiem, czy nie będzie jej przykro??? Jak myślicie?

Gość nie powinno byc jej
przykro :)

Gość lgllglg
Przykro jej nie będzie ale ci odmówi .

Gość Realny Mad
nie pójdzie

Gość oczy mówią wiele
nie, będzie zadowolona. Ja na studiach też taką wyciągałam;) I była zadowolona. A towarzystwo różne, zmienne. w sumie im ludzie strasi tym sparowani i żyją dziećmi, pracą - nuda. Jak są czasy studiów, szkoły to jest weselej. Ponadto wiele fajnych ludzi po prostu się wyprowadziła. Daleko.

Gość a ile ona ma wzrostu
Nie jest za wysoka?

Gość bułkabułka
Czyli jednak warto powalczyć trochę i wyciągnąć kogoś "do ludzi"? dzięki za odpowiedź, nie byłam pewna, czy dobrze robię:) chociaż Sylwestra spędziła z nami i chyba była zadowolona (zadowolona że w ogóle ruszyła się z domu, bo impreza była raczej emerycka:)))

Gość spróbuj chociaż co szkodzi
wątpię czy wyjdzie ale na pewno zrobi jej się miło gdy ktoś o niej sobie przypomni:)

Gość oczy mówią wiele
Na pewno różni są ludzie.. Ale moja nigdy nie odmawiała. A miała nawał nauki, bo była na innym wydziale. Lubiła mnie, innych nie znała i było ok.

Gość everybody makes me cry
no, mi by bylo przykro i na pewno bym nie poszła :/