Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wściekła matka na tego łajdaka

Facet poniżył moją córkę!

Polecane posty

Moja córka wczoraj wróciła do nas do domu, i wiecie co mi powiedziała że jej własny facet pociągnął ją za włosy i odepchnął z całej siły na ziemię oraz zwyzywał. Córka powiedziała mi że zaczęła wyzywac matka chłopaka po czym uderzyła go z pięści ale to go nieusprawiedliwia, jeszcze kilkakrotnie została spoliczkowana przez tą kobietę.

Gość na miejscu tego łajdaka
wpierdoliłabym suce.

Gość na miejscu tego łajdaka
i jakim prawem wyzywasz go od łajdaków. Lepiej isc do niego i podziękuj mu że jej nie zabił.

Czyli dla Ciebie takie zachowanie wobec kobiety jest w porządku, mojej córce należy się szacunek a od tego człowieka go nie dostała, jestem wściekła i jedyne o czym myśle to myśle o zemście. Moja córka ma wybuchowy charakter ale żaden mężczyzna nie będzie jej tak traktował niezależnie od tego co by zrobiła.

wściekła matka na tego łajdaka-Ukaż go i wyruchaj mu matkę:-P

co jak co ale obraza rodziców zawsze boli chocby nie wiem co i zawsze sie bedzie ich bronic. A Twoja córka jakim prawem ich obraziła? Jaki prawem uderzyła faceta? Sprowokowała go.

Gość kolejne nudne
prowo:O

Myślę o zemście na tym człowieku, jestem piekielnia wściekła, skrzywdził moje dziecko. Jakim prawem on ciągnął ją za włosy i popchnął sukinsyn przeklęty. Kilka godzin temu zadzwoniłam do jego matki i zwyzywałam ją od k**ew bo aż mnie krew zalewa, wszystko się we mnie gotuje.

Gość wściekła na tego łajdaka
Czemu ja miałabym się leczyc, po takiej akcji mam prawo byc zdenerwowa, moja córka została upokorzona, poniżona, znieważona przez jakiegoś typa. Nie, ja tego tak nie zostawię.

Gość wściekła, weż
ty się zesraj poprostu. Nic nie zrobisz, a sowją drogą to onie z córką jesteście jakby z ADHD - delikatnie mówiąc