Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalalaloveme

chroniczne zmęczenie, fatalne samopoczucie--co mi jest???

Polecane posty

Gość lalalalaloveme

jestem ostatnio cały czas zmęczona, fatalnie się czuję, wszystko mnie boli(plecy, czasem głowa i inne części ciała), nie wiem co sie ze mna dzieje, zawsze byłam pełna życia, nie miałam problemów żeby ranowstać do pracy, pracować do późńa i w ogóle wszystko było ok, spałam tak po 5-6-7h, przy 5h byłam wyspana, przy 7h snu pełen relaks i uczucie wypocżęcia, a teraz??? jestem czasami tak zmęczona ze jak w piątek położe sie spać ok 21 to śpię i 15h!!!! mimo że nastawie sobie budzik na rano(na 7 czy 9) tio za nic nie jestem w stanie wstać z łóżka, po prostu jestem taka zmęczona ze nia mam siły wstać i cokolwiek zrobić, 5h snu obecnie to dla mnie za mało, tak z 7-8 to absolutne minimum, nie wiem co mi sie stało, całe dnie jestem ospała, do tego stopnia że muszę pić po 1-3 kawy na dzień!!!!! co mi może być???? diodam ze biorę euthyrox n25, wyniki w normie, teraz w styczniu byłam u lekrza i też wszystko ok, co mi jest???? piszę tego posta i usypiam.... :(

Gość lalalalaloveme

Gość lalalalaloveme
pomóżcie mi

no wiec skoro endokrynologicznie wszystko ok to przebadaj sie gruntownie... to moze byc depresja, bilaczka... i tysiace innych rzeczy... tutaj nikt ci nie pomoze

Gość no to witaj w klubie:(
wszystkie opisane przez Ciebie dolegliwosci dotycza takze mnie i nie wiem co z tym zrobic, badania w normie, anemii nie mam a czuje sie ciagle spiaca i zmeczona.. tak sie nie da funkcjonowac:(

Gość lalalalaloveme
mam gryzbice stp. dla tego sie fatalnie czuje. a , witaj w klubie '' tobie moze dolega grzybica mozgu?