Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Łysinka

ciąza

Polecane posty

Gość Łysinka

Witam. Ostatnio moja dziewczyna straciła dziewictwo. Pierwszy raz robiliśmy to bez zabezpieczenia. Nie doszło do wytrysku w niej, drugi raz kochaliśmy się z prezerwatywą , która pękła podczas stosunku dowiedziałem się dopiero jak wyciąłem. Wytrysk nastąpił zaraz po wyciągnięciu. Czy w taki sposób mogła zajść w ciąże czy w tej wydzielinie przed wytryskiem występują plemniki, lub czy podczas stosunku wydzielają się krople spermy , które mogą spowodować zapłodnienie ? Dodam że moja dziewczyna ma objawy wczesnej ciąży. Typu boli ją podbrzusze, jest senna, zmęczona, ma bóle głowy. Proszę o szybką odpowiedź.

Gość Firankla
Ile dni po stosunku, w jaki dzien sie kochaliscie ( jej cyklu ) kiedy miala ostatnia miesiaczke? Jak dlugie ma cykle?

Gość Łysinka
Moja dziewczyna miala okres 5 stycznia , a kochalismy sie dwa razy tylko , byl to 16 i 18 styczen . ma nieregularne miesiaczki , wiec nie wiemy czy to byly dni plodne czy nieplodne . wiec jest taka mozliwosc ze jest w ciazy?

Gość Firankla
Powiem tak, mialam podobna sytuacje, wydaje mi sie ze okolice dni plodnych, po sluzie to widziala czy nie pamieta?? Szansa jest, aczkolwiek ja nie zaszlam... Skoro 5 miała ostatnio okres to poczekajcie do 6 stycznie i róbcie test ciazowy - mysle ze to odpowiedni czas. Bd dobrze

Gość Firankla
Na objawy jest jeszcze za wczesnie, mozliwe ze to zespol napiecia przedmiesiączkowego

Gość Łysinka
dziękuje za odpowiedź . ja też mam nadzieje , że będzie dobrze. tylko, że ona ma bardzo mocne bóle tego podbrzusza , jak mocniej hmm "naciśnie" brzuch to aż ja skręca . A zawsze przed miesiączka miała mocne bóle piersi , a teraz nic . ech , trzeba poczekać .

Gość Szczepan
Przykro mi ale na tym forum przeczytalem jak para wpadła przy czymś takim. Okolice owulacji wiec jest takie prawdopodobieństwo. Jak sam widzisz niektórzy maja szczęście a inni nie. Okaże się czy Ty się do szczęściarzy zaliczasz. Widać ze młody jesteś i zbyt mało wiesz. Jeśli okaże się ze jest ;) to doradzam dokształcanie się w tej dziedzinie.

Gość Firankla
Napisz jak zrobicie test i jak ta cała sytuacja się skończyła :)

Gość Łysinka
Na pewno napiszę , poczekamy do 6 i zrobimy test , jak radziłaś . ale jesteśmy dobrej myśli ;)

Gość Łysinka
Tak wiec wszystko jest ok , moja dziewczyna dostala okres i kamien spadl nam z serca ;)

Gość Firankla
no widzisz :)