Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andziaaa3

Czy będzie coś złego w tym że prześpięsięz kolegą z pracy?

Polecane posty

Gość gziugzium
fysyfysy a pojęcia nie mam, ale są takie przypadki, że nawet 32 letnim nie staje ... ale jedno jest pewne, nie sprawdziłas, bo to może gej i też mu nie staje:D:D chociaż w sumie, to nie jest śmieszne, bo to poniekąd ból, jak facet przystojny i milusi, a tu..... zdrada pawiana:O

Zastanów sie nad tym!!! Mnie też mąż po rogach walił ale ze wzgledu na dziecko wybaczylam mu (ale nie zapomniałam). Po jakims czasie chciałam sie odegrac i tez poszłam do łóżka z kolegą z pracy (rewelacyjny kochanek).Kurcze tylko do tego zajebistego sexu wkradły sie uczucia i nie potrafie Go pogonić z mego serducha. I nie potrafie zrezygnować z sexu z Nim.

Gość Szykowna Patti
:)

Gość Szykowna Patti
nie wiem co będzie dalej :) dziecko rośnie a ja nie chcę tkwić w chorym związku. Mąż mnie nie zdradził a jeśli to nic o tym nie wiem, zrobił coś gorszego. Zostawił nas na pół roku wyjeżdżając z kraju, choć wcale nie musiał. To był jego kaprys, dziecinada, ucieczka od rzeczywistości, monotonii... nigdy mu tego nie wybaczę:(

Moj mnie zdradził w kraju.Ale zanim sie o tym dowiedziałam (tylko podejrzewałam) to Go wysłałam poza granice.Potem musiałam sobie wszystko poukładać.I jak miałam wiecej czasu na przemyslenia trafił sie mój kolega z pracy,który okazał sie wspaniałym czułym kochankiem.I dlatego tak trudno sie od Niego oderwać,a w szczególności,że serce bije mocniej jak jestesmy razem.

Gość pikkks
kobiety jak to jest kiedy pizda przejmuje całe życie?

Gość alexisssts
up bo dobre

Gość gość
Tez tak mam......po 3 letnim urlopie wychowawczym wrocilam do pracy,po slubie z mezem 6b lat,w pracy jest on......ten mezczyzna.......czuje cos co bardzo mnie przeraza,strasznie mnie pociaga,mam ochote erzucic mu sie na szyje,najgorsze w tym wsytskim jest to ze on tez czuje cos do mnie,mam meza,dziecko......wciaz mysle o nim,a w pracy......mialabym ochote zatrzymac czas i byc z nim.......tylko sex,nie ma mowy o milosci

Gość gość
kobieta nie zdradza kobieta przeżywa przygodę

Gość gość
kobiety nie potrafią kochać im chodzi tylko o seks i kasę