Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam o kreske

Nie pasuję mi kreska na powiece. Dlaczego?

Polecane posty

Gość pytam o kreske

Mam dość duże, niebiesko-szare oczy, długie rzęsy, ciemne włosy. Dlaczego nie pasuję mi kreska?

Gość bo tak chciał los
a jakie kreski robisz, na całej powiece?

masz duze oczy, ale to niewiele mowi. napisz jaka masz powieke. bo to jest glowny wyznacznik czy bedzie ci pasowac czy nie. jak masz mala powieke, wąską to bedzie ci pasowac kreska bardzo bardzo cieniutka, rysowana na linii rzes. wazna jest dlugosc kreski, grubość to jak jest zakonczona.

Hmm moim zdaniem każdemu pasuje taka kreska - ale oczywiście w nieco innym wydaniu dla innego typu urody. Dla blondynek - myślę, że lepiej wygląda delikatna cieniutka kreseczka - ale i tak nie jest to oczywiście regułą. A może jakbyś zrobiła sobie makijaż permanentny to fajnie by to wyglądało - poczytaj sobie może najpierw o tym na permanentny.com - można też szkolenie sobie zrobić z tego makijażu.

Gość mam tak samooo
Mam tak samo. Mam normalne oczy, normalną powiekę i jak namaluję kreskę, to wyglądam źle. Cienką, grubą, krótszą, dłuższą, obojętnie. Eksperymentowałam z kolorami. To też nie to. Nie rozumiem, ale chyba muszę się pogodzić, że jestem skazana na brak kreski :D