Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sswettly

Przypadkiem weszłam na to co on z nią robił! Co myśleć, robić?

Polecane posty

Ostatnio byłam na "imprezie" u chłopaka. Zaprosilismy dwie koleżanki. Trochę wypiliśmy. Moja do wtedy przyjaciółka zaczęła rzygać. Trzymałam ją itp ... Ale ona zaczęła "wylewać" mi się z rąk. Poprosiłam mojego chłopaka aby ją trzymał, a ja z drugą koleżanką poszłyśmy sprzątać. Kiedy co jakiś czas zerkałam na łazienkę - drzwi były zamknięte. Kiedy były zamknięte dłuższą chwilę weszłam tam. I zobaczyłam coś okropnego. Moja była koleżanka podobno rzygała, a mój chłopak dotykał ją po pupie. "Smyrał" ją członkiem po pupie i tak dalej. Gdy to zobaczyłam zamarłam. Myślałam, że serce mi stanie. Nie wiem co myśleć, nie wiem co robić. Cały czas mam to przed oczami ...

Jeżeli to prawda to naprawdę Ci współczuje... Palant z niego. Nie marnuj czasu dla takiego dupka.

Nie. Wszystko było przez ubrania, ale na prawdę, to było straszne. Nie wiem co mam robić. Jestem z nim 3 lata ... Nigdy w życiu nic takiego nie zrobił ...

Gość współczuję
a jak sie wytłumaczył? Ona rzygała a jak sie rzyga to naprawde wiem po sobie ze nic wokol cie nie interesuje oby zasnąć albo coś:o wiec tak naprawdę ona mogla tego nie byc swiadoma nawet wiec dlaczego ''była ''przyjaciolka??/ ona cos zawiniła?? wiesz.. dziewczyna moze nawet probowac chlopaka odbic,ale to od chlopaka zalezy czy do niej pojdzie.jesli tak-to tylko on jest winny a nie laska!!dlaczego wam tak trudno to pojac? w tym wypadku to podejrzewam ze ona niczego zlego nie zrobila,a wine zwalaj na swojego fagasa:o

Gość współczuję
nie widzialam odp. skoro nie widzial to moze po ludzku z nim pogadaj?

Gość ło_BODZIO
skorzystał z okazji jak mu kuśka stanęła to pierwotniak bez klasy

Zrobiła. Prowokowała go. Teraz to wiem. Przepraszała mnie. Bardzo im obojgu ufałam, więc nigdy nie zwracałam uwagi na to, że jakoś tam sie zbliżają do siebie bo to było po koleżeńsku. Oboje mnie przepraszali, a on powiedział, ze sam nie wie jak to się stało, że był pijany i takie tam ... Najpierw mi wpierał, że mi się przewidziało, ale "nie mógł mnie dłużej oklamywać"

Gość ło_BODZIO
Najpierw mi wpierał, że mi się przewidziało, ale "nie mógł mnie dłużej oklamywać" he he ten facet to zero

Słuchajcie, ja nie wiem co mam robić ... Nie wierzę w to co się stało ! To niby nic, a jednak coś ...

Gość marta smart
no to już wiesz, ze to kompletny dupek wystarczy trochę alkoholu i zamoczy byle gdzie

Wiem o tym doskonale, ale kocham go nad życie i nie potrafię go zostawić ... :(

Gość Mysz Kościelna
Sswettly - wydaje mi się, że powinnaś być zła na swojego chłopaka, koleżanka była prawie nieprzytomna pewnie, myślę, że nie zdawała sobie nawet sprawy z tego co on robił...

Gość marta smart
Jka co masz robić? Pytanie jest, czy chcesz takiego dupka. Czy taki facet ci imponuje. Jesli ze wszystkich facetów wybierzesz sobie właśnie taki egzemplarz, to będziesz takiego miała.Przynajmniej nie trafi się innej...

Ale ona wcale nie rzygała ! Udawała po prostu ! ;( Przyznała się, przepraszała ...

Gość ło_BODZIO
wy baby jesteście głupie macie wyraźne oznaki wcześnie i z nich nie korzystacie potem płacz

Gość ło_BODZIO
kobieto! oprzytomniej! co ma do tego koleżanka? takie "koleżanki" mogą się trafiać całe życie. tu chodzi o to, by twój facet był w porządku. z koleżanką sypiać nie będziesz, czy budowac bliskości otwórz oczy i nie pierdol bzdur jak potłuczony, że to kolażanki wina

Posłuchaj, to nie były dwuznaczne sytuacje. Ona się przysuwała, rozmawiała często. Ona na prawdę nie jest ładna, widzę jeżeli ktoś podoba się mojemu facetowi, nie wiem co mu strzeliło do głowy. Nie próbuję go usprawiedliwiać, ale chce to sobie jakoś wytłumaczyć ...

Gość I co Pelikanersi???
łyk łyk

Nie, nie, nie. Źle zrozumiałeś. To jest wina i jej i jego. Ona na to pozwoliła, a on to zrobił.

Gość ło_BODZIO
jesteś głupia jak but w takim razie więcej nie ma co z tobą dyskutować zwykły słabeusz z ciebie, co woli sobie ciemnotę wciskać, niż stawić czoła prawdzie i zrobić z kutasem porządek jesteście baby tak głupie, że w pełni zasługujecie na to, co was spotyka bye!

Gość Ty chcialas sprzatac rzygi
swojej kolezanki? :O matko :O zadna przyjazn nie jest tego warta :D

Dlaczego mnie obrażasz? Miłość z człowiekiem robi różne rzeczy. Nie widziałeś tego co ja widziała. Myślę, że nie jesteś sobie nawet w stanie wyobrazić co czułam i czuję nadal.

Gość marta smart
No i co, że pozwoliła? To tylko oznacz, że masz chujowe koleżanki, ale nie oznacza, że masz porządnego faceta. Oddziel jedno od drugiego. Facet mały dupuś korzystający z okazji. Ileż takich chodzi po świecie. Stała dupka do ruchanka - czyli ty, a oprócz tego korzysta łajdus z każdej okazji - koleżanki :D

Gość ło_BODZIO
jestem w stanie, ale potrzebujesz, by ktoś tobą potrząsnął, bo wpakujesz się w bagno.

Gość aaaaaallllllllooooooooooooo
Jka nie umiesz zobaczyc co to slina a co paw to zle w toba :? ;/

Gość tez jestem z chlopakiem
3 lata i jakby cos takiego zrobil to bym ja na "chuja" nie spojrzala... nie wiem jak laski toleruja cos takiego.. BO ON JEST INNY; TO BYLO RAZ; ON ZALUJE sranie w banie!!!!! przeleci ja na blizszej okazji, jesli jeszcze tego nie zrobil.. kobieto ponizasz sie........

Gość tez jestem z chlopakiem
:o:o:o:o:o:o:o:o