Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XXXXXXXXXXXXXXXX

Penis 12,5cm długości i 13,5cm obwodu!

Polecane posty

Gość XXXXXXXXXXXXXXXX

Sam juz nie wiem czy mam problem czy jednak nie! Wiem że są faceci co mają po 10cm i mniej ale jakie to dla mnie pocieszenie Moje pytanie jest skierowane głównie do kobiet nie 15latek! Czy taki penis jest ok. i się sprawdza czy będe miał problemy? Proszę o poważne i szczere odpowiedzi choćby miało zaboleć!

Gość starszyyy...
posluchaj mnie uwaznie...mialem w swoim zyciu wiele partnerek..i to naprawde wiele...moj rozmiar to 14cm....i ja mam taka zasade..jak masz powyzej 10 cm to juz zalezy tylko od partnerki...mialem partnerki takie ze te moje 14cm to czulem ze to za malo...a bylo czesto tak ze 14 w sam raz albo za duzo...tak tak...to wylacznie juz zalezy od partnerki...raz mialem taka ze wpadlem jak w studnie:P...haha....zero przyjemnosci dla mnie i dla niej...a raz mialem taka ze calego nie wlozylem:P....wiec jak widzisz....tylko i wylacznie to zalezy od partnerki...pozdro

Gość nie bierz tego
Sprawdza się. Całkiem nieźle nawet :) Nie masz powodu do zmartwień jeśli tylko będziesz się starał :)

Gość starszyyy...
sorka ze tak powtarzalem...ale tak jest:P

Gość starszyyy...
i pamietaj...pracuj nad technika...bo ona duzo daje...i lubia jak czesto przyspieszasz:p

Gość ooo masakraaaaaaaa
12,5? :O Taki mały, że musiałabym go z lupą szukać :O Masakraaa

Gość aaaaaallllllllooooooooooooo
starszyyyy, haha nie rozsmieszaj mnie minimum i max. 17 cm! tak jak moj ogierek, bog seksu moj, 4 razy orgazm podczas jednego razu ahh

Jakbym miala w sobie 12.5 to bym chyba usnela ;d hahaha

Gość XXXXXXXXXXXXXXXX
Dzięki za konkretną odpowiedz!

a pozatym to PRAWDZIWY FACET HUJA NIE MIERZY!!! :)

Gość nie bierz tego
To skąd wiesz ile cm ma Twój facet? :classic_cool:

Gość starszyyy...
głupiaś...nawet czytac ze zrozumieniem nie potrafisz...do szkoly wroc bo kiepsko...o tym mowie...dla Ciebie jest potrzebne 17...dla innej bedzie 19 a dla innej 13....to zalezy od kobiety...jak dalej nie kumasz moge Ci to narysowac....haha

bo mu w nocy zmierzylam ;d;d;d;d buahahaha PRAWDZIWY FACET cH*JA NIE MIERZY!!!

Gość nie bierz tego
Jasne 😴

moj chłopak ma 17 ale niestety woli się zabawiać z kolegami...mówi ze woli robić to ze swoim ojcem niż ze mną taka jestem ładna...

Gość XXXXXXXXXXXXXXXX
Dzięki STARSZYYY!

Gość starszyyy...
spoko...i pamietaj...jak jakas po seksie Ci powie albo kiedys ze masz za malego...olej ja i szukaj nastepnej az sie dopasujecie...

Gość XXXXXXXXXXXXXXXX
Powiem tak raczej obawiam się reakcji kobiety a nie tego czy będe wstanie ją zadowolić!

Gość starszyyy...
dobra wiec sluchaj...rozbieracie sie..a ona Ci mowi ze jest mały albo cos w tym stylu...a Ty wyjezdzasz "maly? a chcesz sie przekonac?" i jedziesz na ostro w dobrych pozycjach...i sie pytasz jej na koniec jak bylo...proste...i bedziesz wiedział....

Gość starszyyy...
mi tez pare kobiet mowilo ze za wielkiego nie mam...a ja na to wiec sie przekonajmy...i po wszystkim zmieniały zdanie...choc zdarzylo sie tak ze jedna powiedziala ze i tak byla lipa...ale ja sie tym nie przejalem:P

Gość XXXXXXXXXXXXXXXX
Mam jeszcze jedno pytanie! Czy po ciąży kobiecie pochwa wraca do normalnej wielkości czy taka np. po 2 ciążach napewno byłaby za duża i niemam co nawet startować?

buahahaha 'jak bylo?' a ona CI HUJOWO IDZ SE NAPOMPUJ HUJA POMPKA :D hahahahahaha

Gość starszyyy...
po porodzie mozliwe ze bedzie potrzebowac troche wiecej...ale nie wiem...specjalista nie jestem...ale pochwa dopasowywuje sie do czlonka...musisz wyczuc jaka pozycja Twojej partnerce najlepiej pasuje itp...wiesz co....1 rada...idz do lozka z jakas kobieta...nie stresuj sie bo to pogarsza sytuacje...pytaj sie co i jak...jeszcze do tego paluszki i jezyczek...stary wtedy tak mozesz dogodzic ze sama sie przywiaze do lozka bo nie bedzie chciala nigdzie isc...

Gość XXXXXXXXXXXXXXXX
aaaaaaaalllllllllllllloooooooooo 12,5 cm ci w oko! :p

Gość starszyyy...
aaaaaallllllllooooooooooooo....widzisz...i dlatego jestem o wiele lat przed Toba....na takie jak Ty to mam sposob...zerznac jak szmate i na koniec strzelić w oko....haha...wiem ze lubisz sie tak czuc...

Gość starszyyy...
stary nie przejmuj sie tym gównem "aaaaaallllllllooooooooooooo"...to jakiś odpad...miała ciezkie dziecinstwo...czemu? tego nie wiem...posluchaj moim rad a sam sie przekonasz w przyszlosci...

Gość gdzie wlosy?
.zerznac jak szmate i na koniec strzelić w oko....haha...wiem ze lubisz sie tak czuc... ____________________________________________________________ Ja tez lubie sie tak czuc, a lubie calkiem nieduze penisy :) Jestem ciasna i wieksze sprawiaja mi bol :)

Gość starszyyy...
sam widzisz...sa dziewczyny co duze im sprawiaja bol...a z tym strzeleniem w oko to rzadko robie..bo dziewczyna tez zasluguje na szacunek...ale to dziewczyna a nie gowno "aaaaaallllllllooooooooooooo" :)

Gość XXXXXXXXXXXXXXXX
Dzięki za odp. przedewszystkim tobie STARSZYYY! :) A ci co koniecznie chcieli mi dojebać i popsuć chumor niech walą się na ryje! Nie udało się wam :p

Gość starszyyy...
i o to kurwa chodzi:D...nie trać czasu i idz szukac tej jedynej:P...oczywiscie nie mowie o dziewczynach z agencji:P