Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prowizja zero procent

nie zadaze napisac pracy magisterskiej w terminie :(

Polecane posty

co teraz mam zrobic?

Gość o jak ja waas rozumiem
pisać pracę magisterską ...

Gość anaste
a na kiedy masz ten termin? termin oddania pracy przedłużasz - piszesz podanie do dziekana

Gość poprosić o przedłużenie
terminu, jeśli to nie wystarczy, to o powtarzanie semestru - przy czym powatarzasz tylko jeden przedmiot tj. seminarium magisterskie.

serio? a w podaniu bede musiala podac konkretny powdod czemu nie napisalam w terminie??

Gość poprosić o przedłużenie
Chyba nie, a jeśli nawet to napiszesz, że masz trudności z zebraniem materiałów albo że projekt wymaga badań rozciągniętych w czasie - rutyna.

no z tym zbieraniem materialow itp. to bylaby niezla sciema, ja po prostu za pozno sie za to zabralam i przez to jestem w czarnej dupie :) ale jak trzeba tak w podaniu napisac to napisze, co poradzic...

Gość Do kiedy masz termin??
??

sluchajcie, a co z obrona? jak przedluze sobie o miesiac to obrone po prostu bede miala miesiac pozniej niz ci co w teminie oddali?

do polowy lutego

Gość anaste
z obroną to różnie, u nas jest robione tak: 1. przedterminowa (wczesna obrona) w maju 2. terminowa w czerwcu, po sesji tradycyjne 3. we wrześniu/początek października temermin oddania prac do dziekanatu: 2 tyg, przed obroną tzn. jeśli bronisz magistra w normalnym trybie, masz maaaaaaaasę czasu!

Gość Do kiedy masz termin??
Terminem obrony sie nie martw. Najpierw promotor musi zatwierdzic i podpisac prace, a dziekanat wyznaczy ci termin kiedy ja zarejestrujesz.

ale ja mam studia 5,5 roku, obrony sa po sesji zimowej wiec mam... a wlasciwie nie mam juz wcale czasu...

acha, dzieki za informacje ale to nie bedzie jakis odlegly termin np. 3miesiace?

Gość wredny babulec
napisz teraz podanie o przedluzenie terminu oddania pracy magisterskiej, jutro zanies do dziekanatu. powod mozesz podac byle jaki. u nas potrzebna byla jeszcze akceptacja promotora i jego opinia o stanie zaawansowania pracy. bez tego w ogole nie przyjmowali podania.

kurde, ale powiem Wam, ze tak srednio chce sciemniac z tymi materialami do pracy bo wcale tak nie jest i to wiadomo... moge w tym podaniu napisac, ze z powodow osobistych ew. przez problemy ze zdrowiem jestem "opozniona" ?;)

Gość wredny babulec
mozesz. napisz zreszta co chcesz, to jest w sumie malo wazne.

Gość anaste
to biegnij jutro z podaniem, zależy o ile chcesz przedłużyć i czy jest już ustalony termin obrony, jeżeli przedłużasz niewiele, a promotor i reszta grupy pójdzie ci na rękę, to bronisz się ze wszystkimi, jeśli taka opcja nie wchodzi w grę w jakiś czas późnij, chyba, ze ktoś ma jeszcze większe tyły niż ty i będziesz musiał/a na niego czekać :p

bronienie z grupa - nie ma takiej opcji... bylam dzis u promotora, powiedzialam ze jestem w czarnej dupie, a on ze ok "to fajnie bo on i tak ma teraz urwanie glowy z inzynierantami" :) i wcale mnie nie gonil z podaniami czy cos, zupelnie na luzie...

Gość anaste
czyli promotor jest co przychylny :classic_cool: wrzuć na luz i pisz swoim tempem, jak napiszesz to się obronisz i przedstawisz sie znajomym jako Megi :p

no promotor luzak jako i ja :) dzieki za slowa otuchy, ja w ogole niezorientowana jestem, ostatnio do szkoly chodzic mi sie nie chcialo i nie wiem jak to wszystko jest zorganizowane - obrony, terminy, podania...

haha Megi :) beda mnie wytykac palcami "to ta, co nie napisala pracy w terminie" ;)