Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zajaczek bez zebów

grzyby nie, a pieczarki??

Polecane posty

Gość zajaczek bez zebów

zrobiłam taki pyszny gulasz, normalnie nie mogę się doczekac jak go jutro zjem :) ale zastanawiam się czy mój syn też może zjeść tych pyszności ma 1,5 roku. Wiem że grzybów nie wolno a pieczarki??

pewnie się zaraz dowiem że jestem nieodpowiedzialną matką ale moja córa w tym wieku już jadła praktycznie wszystko :) pieczarki też no a co do zwykłych grzybów to jadła w uszkach i w sosach i jakoś zyje :) i do tej pory grzyby uwielbia :)

Gość ajapowiem tak
ja tez daje pieczrki w sosie czy zupcenib dlaczego nie dziecko ma 14miesiecy apodobnie jak poprzedniczkadawalam jej zwykle wuszkach czy pierogach

Gość mama 17 miesiecznego synka
Pewnie, ze mozesz dac. Moj maly zjadl w Swieta dwa uszka (z grzybami oczywiscie), ciotki rece zalamywaly, ze co ze mnie za matka (dodam, ze sam sobie wzial ode mnie z talerza siedzac mi na kolanach) i jakos przezyl i ma sie dobrze ;) Choc generalnie grzybow nie jemy, to pieczarki tak, ktore dodaje do sosow i wszyscy je lubimy, wiec daj spokojnie.

Gość zajaczek bez zebów
mój tez je wszystko, uwielbia jeść, ale jakoś grzybów nie będę mu podawać Strzeżonego....ale skoro mówicie że pieczarki tak, to uraczę go tymże pysznym gulaszem :) Dziękuję mamy!

Gość b1eata
niewiem od kiedy mozna moj pieczarki zajada a tez ma poltora roku a pozatym to jest takie danie bobowity bodaj ze risotto z oieczarkami po 9miesiacu to jezeli im mozna to tym bardziej domowy gulasz czy sosik

Pieczarki są ciężkostrawne, moja mała ode mnie zupy pieczarkowej spróbowała i niestety strasznie bolała ją brzuch. Ale moja nie ma jeszcze roku, może starsze dziecko inaczej zareaguje. Ja na razie już nie będę ryzykowała z pieczarkami, choć czasem od nas co podje tłustego i nic jej nie jest, a pieczarki jej zaszkodzily.