Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opoipoiopi

Miłość to fikcja

Polecane posty

Gość opoipoiopi

istnieje tylko dobór materialny. Mówię to jako psycholog, który na co dzień spotyka się z niedobranymi parami, podobnymi jednak pod względem statusu materialnego. Dzięki takim ludziom mam pracę, bo ich problemów nie sposób rozwiązać, a za wszelką cenę muszą być razem, bo przecież opinia innych jest najważniejsza.

a idź człowieku stąd , głoś swoje teorie gdzie indziej.ja nie wiem po co poważny psycholog na forum miałby się wypowiadać. chyba też masz jakieś problemy.

Gość pani domu
co za babsko psycholisko !!!! widać ni zaznala nigdy prawdziwej miłości

Gość suty barbary
w milosc nie wierzy ten co jej nie doznal.

Gość opoipoiopi
Ja wierzę w miłość, zaznałem jej, jednak ludzie wolą iść na łatwiznę i znajdują sobie partnera w bliskim kręgu znajomych o podobnym profilu materialnym. Miałem ostatnio pacjenta który skarżył się na depresję i brak ochoty na seks. Twierdził że po pracy ogarnia go bezwład i nie może wrócić do domu. Często przeciągał dzień roboczy , twierdził że jest pracoholikiem. Poprosiłem żeby przyprowdził zonę, przyszedł z sapiącym ,tłustym babsztylem, o mordce świni. Od razu wiedziałem w czym problem, ale przecież nie powiem mu żeby się rozwiódł.

Gość pewnie jesteś Bazienką
z niej też taki psycholog jak z koziej doopy trąba :classic_cool: