Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Izabelaaaaaaa

Promocje na pampersy!!!!

Polecane posty

Gość Izabelaaaaaaa

Witam wszystkie mamy i nie tylko. Mam propozycję: może zaczniemy na tym forum codziennie, na bieżąco, lub nawet z wyprzedzeniem informować się nawzajem na temat aktualnych promocji na pampersy i inne artykuły dziecięce? Zamieszczałybyśmy informacje gdzie, w jakim sklepie, od kiedy do kiedy jest promocja na dany produkt? Myślę, że to dobre rozwiązanie, szczególnie dla tych, które nie mają możliwości na bieżąco w sklepach bywać. Co Wy na to? Zachęcam do korzystania z forum :)

Gość 90901
teraz w lidlu jest promocja pampersów za 39,99 tylko nie wiem do kidy bo posiałam gdzieś gazetke

Gość 90901
w ldlu jest promocja pampersów kosztuja 39,99 tylko nie wiem do kiedy bo posiałam gazetke

Gość mamaaaa
w lidlu maja tez teraz fajne rajstopki za 6.99

Gość w lidlu fakt
pampersy i rajtki w promocji od dziś

Niewiem jak u Was ale w krakowie w lidlu na wielickiej nie było żadnej paczki pampersów w rozmiarze 4 czyli (7-18) Czuje ze czasem te promocje to mit

u nas w Białymstoku były pampki od 8 rano do 8.30 podobno ludzie wynosili całymi tuzinami, jak byłam w lidlu ok 11 nic nie było ale kupiłam t rajstopki, założyłam dziś małej i fajnie wygladaja :D są cieplutkie i ładne, dzla dziewczynek kolory rózowe i białe a chłopcom białe i niebieskie, ciekawe jak po praniu bedą wyglądały, ale za taką cenę to i tak sa fajne! aha w biedronce oststnio kupiłam też super rajstoki z disneya za 8 zł czy coś takiego

Gość mosfasfsa
To nie promocja ale polecam pampersy Helen Harper - chyba, nie pamietam. Za rozmiar 4 płaciłam 19,90 za 50 sztuk. Czyli 40gr za sztukę. SZukajcie w carrefourze

Gość Izabelaaaaaaa
Słuchajcie, a do kiedy ta promocja w Lidlu trwa? I ile sztuk w opakowaniu? I jaki rozmiar rzecz jasna? :)

Gość mamaaaa
ja kupilam 3- 82 szt, nie zwrocilam uwagi na inne rozmiary

Gość aga 1981
ja wolę pampersy Lidla za 4 płacę 56 gr

Gość Izabelaaaaaaa
Dobra. Jak któraś będzie miała jakieś newsy to zapraszam :)

w tesco sa mega-paki za 99zl. kupowalam rozmiar 4, jest 165 sztuk za 99zl. sa tez mega-paki huggiesow. bywaja tez w super-pharmie po 42 zlote, lub w realu po 43zl. do lidla dzis nie zdazylam, bylam w 2, ok 10 rano i nie bylo sladu po pampersach ;)

Gość a ja sie mialam jutro wybrac
po pampersy do lidla to widze juz nie mam po o isc :o jak w biedronce byly z okazji 15lecia huggiesy taki mega karton za 29,99 to taka babka przedemna brala 5 kartonow :o ludzie to tacy pasozyci ze szok

Gość mamaaaa
a dlaczego pasozyci? kazdy ma prawo kupic tyle ile chce, ja akurat nigdy nie kupuje duzych ilosci ale tez nie drazni mnie kiedy ktos tak robi.

w sumie to limitow nie ma ale moglby byc, iles tam paczek na osobe, bo wiadomo, ze ludzie ktorzy brali cale kosze i wozki pampkow to w wiekszosci kupili taniej po to, zeby sprzedac drozej... ale to by niewiele zmienilo- przy limitach po prostu przyszliby z calymi rodzinami :)

Gość a ja sie mialam jutro wybrac
ie nikomu nie zazdroszcze, ale wkurza mnie to ze dla siebie by wszystko wzieli bo taniooo a drugim nie daja. jak byly po 39,99 to tam miesiac lezaly bo 10zl wiecej to juz nie daja :o i takie cos mnie wlasnie rozpierdala

Gość monika__aa__
a ja tez jestem takiego zdania ze powinno dla kazdego starczyc, a nie brac po 10paczek od razu.. wstyd by mi bylo :o

Ja tez kupuje wiecej niz jedna paczke pampersow, bo po co mam jezdzic do miasta po same pampki, a jak jest promocja to pampki jesc nie wolaja i moga lezec, a kazdy swoj grosz oszczedza wiec czemu nie ma zrobic zapasow, prawo konsumenta- kto pierwszy ten lepszy... a po za tym wsyd to jest krasc i cudzolozyc, a nie dziecku pampery na zapas kupic...

wstydzic to sie powinno kierownictwo LIDLA ze nie raczylo towaru zakupic :/ zwykly haczyk zeby przyciagnac klienta. moze wcale nie bylo tych pampersow -kiedys chyba w realu tak zrobili. oglosili promocje a potem mowili, ze dostawa nie dotarla...

Zazwyczaj jak cos sie oplaca kupic to jest tego malo, ale dla sklepu istnieje szansa, ze jak juz sie przyszlo po pampery, to chociaz czy one sa czy nie to jest szansa, ze oprocz nich cos sie jeszcze kupi i tak nas naciagaja niestety...

Gość Izabelaaaaaaa
Co nowego? :)

Bylam w ostatnia niedziele w Lidlu i jest promocja na pampersy tyle tylko , ze w paczce jest zamiast 54 to 44szt. W zyciu tam nie pojade bo wszystkie art spozywcze sa drogie jak nie wiem. Sciema i tyle.

Gość ankaaaaaaaaaaaaaaa
W mojej dziurze w Lidlu nie było ani jednej paczki w promocji w żadnym rozmiarze, a byłam tam o godz. 8:30.

Gość owca z owcami
nie narzekajcie! przynajmniej Lidl macie otwarty .U mnie niestety Lidl zamkniety,az się nie chce robic zakupów w tesco bo takie olbrzymie kolejki są :(