Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dilanda

Prawiki idźcie na dziwki

Polecane posty

i nie róbcie tu wiochy to wam dobrze zrobi:) a i kafeterian(k)om się ulży życzę udanego odprawiczenia :)

dilanda-A ty byś mi nie mogła dać dupy?Co ci zależy/przysięgam że jak mnie rozprawiczysz to zniknę z kafe,to jak będzie?

Gość IMO13246
Dilanda. Zero, całkowite zero współczucia. ;)

ale ja chę wam pomóc. naprawdę to wam dobrze zrobi i na ciele i na duchu

Bagno nie poniżaj się. Ani jedna tu Ci się nie zgodzi na seks. Została tylko prostytutka.

dobrymi radami of course :) nie pomodlę się bo to od dawna nawet mnie nie pomaga :(

Gość IMO13246
Dialnda to jest taka teoretyczna bojowniczka o prawa prawików, ale żeby pobrudzić własne rączki (ewentyalnie cipkę) to nie, oj nieeee. ;)

dilanda raczej te Twoje rady mogą nam nie pomóc. Osoba która nigdy nie była w naszej skórze nie zrozumie głębi problemu. Skończy sięna rzucaniu kiepskich tekstów które się miliony razy już przewineły na forum.

a tak poważnie to co wam szkodzi? założycie gumę jeśli boicie się choróbsk przecież po facecie nie widać czy miał 2 kobiety czy 202 to tylko kobiety się ocenia i skanuje czy czysta czy też uzywana u facetów większy przebieg działa na plus; to baby muszą się liczyć z reputacją więc o co chodzi? na dziwki mówię! póki wam stają:)

Gość IMO13246
1.Bądźcie sobą 2.Wyjdźcie do ludzi 3.Moze macie zbyt wysokie wymagania 4.Jesteście zbyt negatywni 5.Jestescie fajnymi facetami 6.Napewno znajdziecie tą jedyna 7.bla bla bla 8.bla bla etc. :d ;) :P

hehe a teraz wyganiasz na dziwki. To niestety sporo kasy kosztuje a dwa trzeba się przełamać żeby tam iść. Niektórzy mogą to uważać za poniżenie. Na koniec gumka nie zabezpiecza przed chorobami. Nigdy nie wiadomo czy prostytutka czegoś wcześniej nie złapała.

Gość IMO13246
Idź z tąd. Kaftan czeka...:P

Gość IMO13246
Dilanda ładna jestes? ;)

Moje negatywne nastawienie to wynik wcześniejszych prób zmiany tego co jest teraz. Dwa nie jestem za atrakcyjny z tego powodu mają mnie kobiety w d....

Gość IMO13246
Gdzie autorka? Ponoć rozprawiczać miała.

Większość ludzi łączy sex z uczuciem i pójście do dziwki jest w tym wypadku bez sensu. Bo nie chodzi o włożenie penisa do pochwy tylko o bycie blisko z drugą osobą, do której coś się czuje. Autorka chyba niewiele wie na ten temat

dilanda to wrzuć zdjęcie zobaczymy ewentualnie możesz wysłać mailem bo lubię zdjęcia zbierać na kafe;)

Boratka..wiesz ze mało dziewczyn mysli tak jak ty więc raczej nie ma znaczenia czy sie robi to z miłosci czy za kase takie czasy

Gość IMO13246
Dawajce wszyscy na erotyczne, tam jakoś się z dilanda rozmówicie. Jakby co to mogę pożyczyć parę groszy. ;) A skoro wy prawiczki to godzina na was wszystkich starczy :P

Gość IMO13246
Wiary nie bierzemy, on niech grzecznie czeka do 2012.