Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ŚpiewaczkaOperowaaaa

Dużo starszy mężczyzna. O co może mu chodzić?

Polecane posty

Jakiś czas temu spotykałam sie z mężczyzna który był ode mnie 17lat starszy. Ja jestem studentka mam teraz 21lat a tego Pana poznałam w operze. Widać byłoże temu mężczyźnie bardzo na mnie zależało, starał sie o moje względy kupował mi prezety kwiaty itp. Nawet mówił często o nasej wspólnej przyszłości; początkowo nie zależało mi na Nim, nawet można poiedzieć że mne irytował ale z czasem tak mnie zuroczył że naprawdę się w nim zakochałam. Jakiś czas temu przestał sie do mnie odzywać, napisał mi tylko krótką wiadomść że on nie chce mnie skrzywdzić i że powinnam sptkać sie z kimś w swoim wieku. Zabolało mnie to ale dałam sobie z nim spokój nie narzucałam mu sie w żaden sposób. Ostatnio znowu sie do mnie odezwał powiedział mi że jestem piekną dziewczna itp. i bardzo chce sie ze mną przyjaźnić ale nie chce mnie ograniczać. Czyli że nie będzie go to razić jak bede spotykała sie z innymi chłopakami, powiedział mi też że on nie nadaje sie na męża ale bardzo chce utrzymywać kontat. O co jemu może chodzić?? Czy tylko chce sie mną zabawić? Prosze o odpowiedz bo ja już nie mysle w tej sprawie racjonalnie...

Gość asdfg
uwazam ze mu na Tobie bardzo zalezy ale uwaza ze jest dla Ciebie za stary.

wolałabym nawet starszego. najlepiej na emeryturze, bo jestem łasa na renty i emerytury

Gość ŚpiewaczkaOperowaaaaaaa
wcześniejszy post to podszyw. Powiedziałam mu że nie chce sie zobowiązująco spotykać. Powiedział że nie mam racji że mu b. zalezy ale on nie nadaje sie na męża

Gość ŚpiewaczkaOperowaaaaaaa
niezobowiązująco:)

zdziwiony byl , że jestem cnotliwa a ja mu na to: , że gdybym wiedziała , że mu jeszcze stanie to bym rajstopy zdjeła