Magg94 0 Napisano Styczeń 31, 2011 Czy to normalne, że przy zwykłych miesiączkach trwających 5-6 dni mój obecny okres miał zaledwie 3? Czy to może być spowodowane stresem, strachem przed ciążą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ana 26 Napisano Luty 1, 2011 ja mam identycznie - zawsze było 5 dni, a od jakiegoś pól roku ledwo 3 dni. W zeszłym tygodniu byłam u mojej pani doktor i ona twierdzi, że to nie jest żaden powód do niepokoju. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Luty 1, 2011 Czesto skape miesiaczki moga byc objawem zaburzen hormonalnych... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Luty 1, 2011 po za tym miesiaczka w kazdym cyklu nie musi byc tak samo obfita i trwac tyle samo dni organizm nie jest maszyna i czasem zdaza sie ze @ wyglada inaczej niz zwykle. U niektorych kobiet raz w roku miesiaczka potrafi wogole nie wystapic i nie jest to spowodowane ciaza.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magg94 0 Napisano Luty 1, 2011 Dziękuję bardzo za odpowiedź :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach