Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osz kubra

można być włascicielem mieszkania w bloku i nie należeć do spółdzielni mieszkani

Polecane posty

Gość osz kubra

owej ? jest to mozliwe ? :O

Gość osz kubra
i nie należeć ? możliwe to jest ?

Gość jest to możliwe
nie musisz zapisywać się do spółdzielni, jeśli kupujesz mieszkanie spółdzielcze własnościowe, czyli wykupione przez poprzedniego właściciela

Gość osz kubra
to gdzie ten własciciel mieszkania należy ?

Gość vngzf
nie mozesz nie nalezec do spoldzielni, nawet jak masz wlasnosciowe.

Gość jest to możliwe
a gdzie ma należeć? nigdzie jest właścielem mieszkania, które lezy w obrębie danego osiedla i tyle płaci czynsz do spółdzielni za administrowanie budynkiem, ale nie jest członkiem spółdzielni

Gość jest to możliwe
mam właśnościowe i nie należę do spółdzielni, więc nie pieprz głupot, vngzf członkostwo w spółdzielni to wydatek rzędu 400 zł u mnie i za to zyskuję prawo głosu na zebraniach walnych członków spółdzielni nie interesują mnie te sprawy i nie mam zamiaru wydawać kasy na takie pierdoły, więc się nie zapisałam

Gość ale przeciez chyba
nie chodzi o czlonkostwo. jesli blok nalezy do spoldzielnie to nawet jak wykupisz na wlasnosc i tak mieszkanie przynalezy do spoldzielni i placisz jej oplaty

Gość cisza jest piękna
gdzies pewnie przynalezec trzeba, najpraedzej do jakiejs wspolnoty bo spóldzielnie to raczej juz nie funkcjonuja pod taka nazwa.

Gość jest to możliwe
płacę spółdzielni za administrowanie budynkiem ale nie jestem członkiem spółdzielni i spółdzielnie istnieją nadal, zwłaszcza te stare i duże

Gość jest to możliwe
zresztą, autorko, przejdź sie do pierwszej lepszej administracji osiedla - spółdzielni mieszkaniowej, to Ci powiedzą to, o czym piszę,

Gość ja czasami takie puszcze
sa spoldzielcze-wlasnosciowe i wtedy nie musisz nalezec do spoldzielni tylko oplacasz administracyjne. wspolnote zas zawiazuje sie jezeli mieszkania na jednym gruncie nalzeza do minimum 8 osob. nie nalezysz do spoldzielni, wspolnoty czy czegokolwiek jezeli posiadasz wlasny dom i grunt pod nim.

Gość osz kubra
czyli spółdzielcze własnościowe i nie należy do spółdzielni tylko opłaca administracyjne