Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co ja mam zrobiccc

169 cm i waga 47,5 kg... co robić?

Polecane posty

Gość co ja mam zrobiccc

powinnam przytyć chyba z 3 kg :( ale nie umiem...co robić? jem dużo slodyczy... mało sie ruszam a wygladam jak kosciotrup ludzie mi wypominają jaka jestem chuda a to nie moja wina :(

Gość zennonnnnnneeeee
Więcej regularnego seksu ze stałym partnerem to przytyjesz :P

Gość pani nikim
chude nie jest zle

Gość co ja mam zrobiccc
co za głupota :( słyszalam że na seksie wlasnie traci sie kalorie... zreszta nie mam faceta

Gość zennonnnnnneeeee
Ale tu chodzi o twoją psychikę,a seks jest porównywany z wejściem na 3 piętro po schodach,wiec nie wiem czy tak dużo się traci kalorii :P

Gość jraczej z 10kg powinnas
przytyc kup sobie ksiazke z tabelami kalorii i jedz to co ma ich duzo jedz kotlety smazone w panierce, kupne salatki z majonezem i suszone owoce

Gość zennonnnnnneeeee
No to jak nie masz stałego partnera i seks tylko od święta to tylko potwierdza moją teorię :P

jedz budyn na smietanie, z duza iloscia cukru - widzialam, ze tak tucza anorektyczki :) a swoja droga - nie ma sprawiedliwosci na tym swiecie ... :(

Gość zennonnnnnneeeee
du pa blada Widzę że dupa nie jest tylko blada a jest też i szeroka z cellulitem :P

Gość a ja za 8 miesięcy będę miała
zrób jakieś badania, na tarczycę chociażby. jak duzo jesz i nic to coś jest nie tak, chyba ze Ci się wydaję ze to duzo a w rzeczywistości to jest mało. ja ważę właśnie 50 a mam 170 i ciągle słyszę jaka ty chuda, tylko ze kiedys wazylam 65 i ludzie pewnie myslą ze się głodzę, tez nie są przyzwyczajeni do tego ze inaczej wyglądam.

Gość co ja mam zrobiccc
no z kotletami to tak, że ja nie jem miesa...a budynie,..nie wiem czy mogłabym zjesc ogolnie mam dziwny smak..nie lubię zbyt słodkich rzeczy, jem czekolade i ciasta głownie po to by mieć energie...duzo warzyw jem ... co do zdrowia - miałam badania krwi we wrzesniu i byłam super zdrowa...nawet mi ta chudość nie przeszkadza tylko wiem jak ludzie patrzą...i nogi mam okropne bo wielka przerwa miedzy udami :( :(

Gość zenek235223
Może trochę ruchu ?

Gość mozemy ciebie zabrać
co zza glupoty jej radzicie ledwo żyje z taką wagą a jeszcxze ruszac i ruchac sie ma ??? ja ci autorko radzę - jezdzij wózkiem inwalidzkim to troche kalorii oszczędzisz

Gość dfghjkl
ta przerwa miedzy nogami faktycznie jest obrzydliwa, jestem facetem i jak widze taka wychudzona dziewczyne to jes mi jej szkoda

Gość kokokokokoksdkfkdsofkd
do mcdonaldna na wielkiego bigmaca i tak przez caly miesiąc :D