Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autorka tego topicu :) noch

Drodzy Kafeterianie mam do Was prośbę

Polecane posty

Słuchajcie zaraz idę coś przekąsić a potem spać jednak wcześniej chcialabym się z czegoś pośmiać. Wczoraj spotkała mnie tu miła niespodzianka, znalazłam przezabawne czyjeś komentarze. Może dziś, ktoś z Was byłby w stanie mnie rozśmieszyć bo przecież śmiech to samo zdrowie. Za Waszą reakcje z góry dziekuje. Z poważaniem Autorka topicu :)

jem kupe

nie miałam na myśli takich prymitywnych odpowiedzi.

Gość Dr Picidelko
a jak powstala kobieta? bog sie potknal i krzyknal- krwa a slowo cialem sie stalo

Gość Dr Picidelko
Było siedmiu krasnoludków. Sześciu dostało mleko a siedmiu ogórka. Czego nie dostał jeden??? sraczki

Gość Nie wiem o jakie wypowiedzi
chodzi, ale walne kawałek, może nie znasz ;) Wychodzi dżdżownica z ziemi, patrzy a tam druga. -Cześć. -Co cześć, własnej dupy nie poznajesz.

Gość efdefde
a jak powstala kobieta ? bog sie potknal i krzyknal- krwa a slowo cialem sie stalo :D :D :D dobre

Gość Dr Picidelko
co ma murzyn bialego ?

Bóg zawołał do siebie kobietę, zaraz po tym jak powstała z żebra. Patrzy się, przygląda... no nic przyjdz jutro. na drugi dzień znowu, przygląda się jej... i znowu nic, przyjdz jutro. Na trzeci dzień, ogląda...... A CHUJ BĘDZIESZ SIĘ MALOWAĆ.

słuchać :)

Gość Dr Picidelko
zagadka ? co ma murzyn bialego ?

Co można ściągnąć z nagiej sekretarki?

Gość efdefde
co z tym muszynem

dałem odpowiedz. Murzyn ma białego słuchać.

Gość zgaduje :p
zeby

Gość Dr Picidelko
zgadujcie

z nagiej sekretarki: pieczatki szefa:D albo szefa:p

Kto był pierwszym stolarzem?

Gość Skoro z kobitek zarujecie
to teraz czas popisac na facetów ;) **Czy wiecie jakie jest najsmutniejsze zwierzątko na świecie?*** Mężczyzna. -Dlaczego? Bo ma piersi bez mleka, ptaszka bez skrzydełek, ***** bez skorupek no i worek bez pieniędzy. W dodatku 80 procent kobiet już nie wychodzi za mąż, bo zrozumiało że dla 60 gram kiełbasy nie warto brać całego wieprzka do domu! ;-) co łączy faceta z kotem ? ? ? 1. Wrzeszczy kiedy jest głodny. 2. Zawsze pcha sie do łóżka. 3. Lubi ocierać się o twoją przyjaciółkę. 4. Nie lubi obcinania pazurów. 5. Ciężko przemówić mu do rozumu. 6. Nie sprząta po sobie. 7. Wpycha nos do każdego garnka. 8. Cały czas by spał. 9. Nie wyjaśnia, czemu znikł na cały dzień.

zeby u murzyna

Przed ślubem: Ona: Ciao Janko, On: No nareszcie, już tak długo czekam! Ona: może chcesz żebym poszła? On: NIE! Co ci przyszło do głowy? Sama myśl o tym jest dla mnie straszna! Ona: Kochasz mnie? On: Oczywiście. O każdej porze dnia i nocy! Ona: Czy mnie kiedyś zdradziłeś? On: NIE! Nigdy! Dlaczego pytasz? Ona: Chcesz mnie pocałować? On: Tak, za każdym razem i przy każdej okazji! Ona: Czy byś mnie kiedykolwiek uderzył? On: Zwariowałaś? Przecież wiesz jaki jestem! Ona: Czy mogę ci zaufać? On: Tak. Ona: Kochanie... dwadzieścia lat po ślubie: czytaj jeszcze raz, ale od dołu...

Gość Dr Picidelko
murzyn ma bialego sluchac

buu, a co z ta sekretarka:D

Gość Dr Picidelko
Mąż do żony: - Zrób mi herbatę Żona do męża z zalotnym spojrzeniem: - A magiczne słowo? Mąż na to: - Hokus Pokus ty stara kur** !!!

Przepis na szarlotkę Książka kucharska dla mężczyzn: przepis na ciasto: Szarlotka 1' Z lodówki weź 10 jajek - połóż na stole ocalałe 7, wytrzyj podłogę,następnym razem uważaj! 2' Weź sporą miskę i wbij jajka rozbijając je o brzeg naczynia. 3' Wytrzyj podłogę, następnym razem bardzie uważaj! W naczyniu mamy 5 żółtek. 4' Weź mikser i wstaw do niego skrzydełka i zacznij obijać jajka. 5' Wstaw od nowa skrzydełka do miksera, tym razem do oporu. Zacznij ubijać. 6' Umyj twarz, ręce i plecy. W naczyniu pozostały 2 żółtka, a dokładnie tyle potrzeba na szarlotkę. 7' Oklej ściany i sufit kuchni gazetami, meble pokryj folią, będziemy dodawać mąkę. 8' Nasyp 20 dkg mąki do szklanki, pozostałe 80 dkg zbierz z powrotem do torebki. 9' Sprawdź czy ściany i sufit są oklejone szczelnie, przystąp do miksowania. 10' Weź szybciutko prysznic! 11' Weź 4 jabłka i ostry nóż. 12' Idź do apteki po jodynę, plaster i bandaże. Po powrocie zacznij obierać jabłka. Przemyj jodyną kciuk! 13' Potnij jabłka w kostkę pamiętając, ze potrzebujemy 2 jabłka, więc nie wolno zjeść więcej niż połowę! Przemyj jodyną palec wskazujący i środkowy. 14' Jedyne pozostałe jabłko pocięte w kostkę wrzuć do naczynia z ciastem, pozbieraj z podłogi pozostałe kawałki i przemyj wodą. 15' Wymieszaj wszystkie składniki w naczyniu mikserem, umyj lodówkę bo jak zaschnie to nie domyjesz! 16' Przelej ciasto do foremki, wstaw do piekarnika. 17' Po godzinie, jeśli nie widać żadnych zmian włącz piekarnik. 18' Po przebudzeniu nie dzwon po straż pożarną! Po prostu otwórz okno i piekarnik. 19.Po tych traumatycznych przeżyciach pozostaje tylko schłodzona żubrówka i sok jabłkowy - smacznego

Heh :D Dobre

Gość Dr Picidelko
Rozmawiają 3 małe dziewczynki w piaskownicy: jedna mówi " a mój tata ma taaakiego penisa.." druga mówi " a mój tata ma taaaaaaakieego penisa.." a ostatnia mówi " a mój ma takiego, ale też boli; ]

Czy można mieć stosunek płciowy z ptakiem?

Gość efdefde
dr picidelko daj jeszcze jakieś ostre :D

Gość Dr Picidelko
Jaka jest różnicą pomiędzy oponą i murzynem? - jak na oponę założysz łańcuch to przyjamniej nie zaczyna rapować