Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gabi125

sa tu osoby chore na psychoze?

Polecane posty

Gość gabi125

jest ktos?

Gość 48
widzisz diabła w szafie?

Gość gabi125
nie, a ty widzisz?

Gość 48
nie ale czasem słyszę

Gość gabi125
zalosne :o

Gość gabi125
i co jeszcze wymyslisz?

Gość ewelala
ZA SAŁATA!!

Gość 48
szafa właśnie skrzypnęła

Gość gabi125
jestescie dziecinni

Gość ewelala
a gu gu.... mam oczy wieksze niz glowe.

Gość 48
hu hu hu

Gość 48
cos na mnie patrzy.....

Gość mam mam mam
­

Gość chaderka
A dlaczego się pytasz?!

Gość ja juz
a co to za choroba?

Gość Inga25,
a jesteś pewna/pewny, że to psychoza? psychoza jest spowodowana biologicznymi problemami dotyczącymi neuroprzekaźników natomiast podobne objawy ma schizofrenia i tutaj już różnie z przyczynami

Gość gabi125
ja mam psychoze, mam za duzo dopaminy

Gość gabi125
i często powtarzam wyrazyi często powtarzam wyrazyi często powtarzam wyrazyi często powtarzam wyrazyi często powtarzam wyrazyi często powtarzam wyrazyi często powtarzam wyrazyi często powtarzam wyrazyi często powtarzam wyrazyi często powtarzam wyrazyi często powtarzam wyrazyi często powtarzam wyrazyi często powtarzam wyrazyi często powtarzam wyrazyi często powtarzam wyrazyi często powtarzam wyrazyi często powtarzam wyrazyi często powtarzam wyrazyi często powtarzam wyrazyi często powtarzam wyrazyi często powtarzam wyrazyi często powtarzam wyrazyi często powtarzam wyrazyi często powtarzam wyrazyi często powtarzam wyrazyi często powtarzam wyrazyi często powtarzam wyrazyi często powtarzam wyrazyi często powtarzam wyrazyi często powtarzam wyrazyi często powtarzam wyrazyi często powtarzam wyrazyi często powtarzam wyrazyi często powtarzam wyrazyi często powtarzam wyrazyi często powtarzam wyrazyi często powtarzam wyrazyi często powtarzam wyrazyi często powtarzam wyrazyi często powtarzam wyrazyi często powtarzam wyrazyi często powtarzam wyrazyi często powtarzam wyrazyi często powtarzam wyrazyi często powtarzam wyrazyi często powtarzam wyrazyi często powtarzam wyrazyi często powtarzam wyrazyi często powtarzam wyrazyi często powtarzam wyrazyi często powtarzam wyrazyi często powtarzam wyrazyi często powtarzam wyrazyi często powtarzam wyrazyi często powtarzam wyrazyi często powtarzam wyrazyi często powtarzam wyrazyi często powtarzam wyrazyi często powtarzam wyrazyi często powtarzam wyrazyi często powtarzam wyrazyi często powtarzam wyrazyi często powtarzam wyrazyi często powtarzam wyrazyi często powtarzam wyrazyi często powtarzam wyrazyi często powtarzam wyrazyi często powtarzam wyrazyi często powtarzam wyrazyi często powtarzam wyrazyi często powtarzam wyrazyi często powtarzam wyrazyi często powtarzam wyrazyi często powtarzam wyrazyi często powtarzam wyrazyi często powtarzam wyrazyi często powtarzam wyrazyi często powtarzam wyrazyi często powtarzam wyrazyi często powtarzam wyrazyi często powtarzam wyrazyi często powtarzam wyrazyi często powtarzam wyrazyi często powtarzam wyrazyi często powtarzam wyrazyi często powtarzam wyrazyi często powtarzam wyrazyi często powtarzam wyrazyi często powtarzam wyrazyi często powtarzam wyrazyi często powtarzam wyrazyi często powtarzam wyrazy

Gość gabi125
spadaj podszywie

Gość gabi125
sram mordom

Gość gabi125
odczep sie, masz adhd?