Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewcynka1

ja i chłopak

Polecane posty

Gość dziewcynka1

co mam zrobić czesto z mojim chłopakiem sie kłócimy nawet o głupoty padają tam wyzwiska i sie bijemy i ciągle przez to płacze w pewnym momencie moja mama nie wytrzymała i powiedziała ze nie mam prawa sie z nim spotykać on przyszedł przeprosił i dałam mu ostatnią szanse wczoraj sie pokłóciliśmy ze on nei ma własnego zdania i nie potrafi mnie obronić i uderzyłam go w twarz on zaczął mnie dusić brzydko sie wyrażając teraz nie ma wstępu do mojego domu? co mam zrobić zeby sie wkoncu zmienił i zaczął szanować moje zdanie zeby nie był zazdrosny zaczłą mi ufać nie chodził za mną wszedzie i mnie nie bił ani wyzywał;(??

Gość Tyczkaq
Ja jebie co za patologia :o

Gość Niemssie
Jestescie siebie warci. Dalej niech on napier­dala ciebie a ty jego, taka specyfika dresiarskich zwiazkow

Gość dziewcynka1
jakich dresiarskich ja jestem wybuchowa i on ja sie szybko wkurzam i on i co ??

Gość MMMQWE167
Prowo?

Gość dziewcynka1
powiedzcie lepiej co zrobić żebyśmy znowu mogli być razem bo narazie nikt z mojje strony nei pozwala mi sie z nim spotykac

Gość MMMQWE167
Wybuchowa :D dobre. Ale zeby z lapami leciec to trzeba byc niezle pierdolnieta szmata jak ty

Gość pawika
Rodzice nie wychowali to ulica to zrobila :o niech ci sie pozwola spotykac, idealnie sie dobralizcie

Gość dziewcynka1
widocznie jesteś mało kompetetny człowiek ne cche mi sie z toba gadać on też z łapami do mnie wyskakiwał nie raz

Gość tyczkaq
"malo kompetenty czlowiek" hahaha to juz wdzimy z kim mamy doczynienia. Dziecko idz sie lepiej nauka zajmij albo pobiegaj zeby swoja agresje wyladowac

Gość dziewcynka1
nauczyć sie kultury bo te przekleństwa napisałeś/aś nie są zbyt mądre

Gość Myszka13331
Myślałaś kiedyś do czego prowadzi ten związek? Tego że traktuje cię jak szmate nie można określić tym że jest wybuchowy bo o pierdołe się nie bije. Teraz może i go kochasz ale co będzie za kilka lat jeśli będziecie dalej razem? Znienawidzisz go! Wiem bo znam nie jedną taka sytuację