Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjb787856

po co to?

Polecane posty

Gość hjb787856

rozstałam sie ostatnio z moim facetem , bylismy prawie dwa lata. ogolnie rozstalismy sie w zgodzie , bo wydawalo mi sie , ze oboje juz nic do siebie nie czujemy . jednak on spytal czy moze mnie jeszcze przytulic , i potem wychodzac tez jeszcze raz mnie przytulił? ustalilismy , ze bedziemy ze soba miec normalyny kontakt po rozstaniu , co to moglo znaczyc?

Gość tamtamn
ze ciezko mu i juz teskni

ustalilismy , ze bedziemy ze soba miec normalyny kontakt po rozstaniu , co to moglo znaczyc?" tzn że ma nadzieje na powrót do ciebie :)

Gość hjb787856
własnie bardzo mnie to dziwi co teraz piszecie , bo z ogolnej jego reakcji , wywnioskowałam , ze jakos bardzo tym rozstaniem sie nie przejal , ogolnie nie ukladalo nam sie juz od okolo 2 miesiecy , kazdy chyba wiedzial , ze dazy to do rozstania

tudzież za jakiś czas może ci zaproponować sex wspominkowy ;) czyli bedzie sobie uzywał bez koniecznosci chodzenie z tobą :P on zerwał czy ty?

Gość hjb787856
ja zerwalam a sexu "wspominkowego" by mi nie zaproponował :)

skoro ty zerwałaś więc sprawa jest prosta jak narta Małysza :D koleś tęskni i wyczekuje twojego powrotu .. normalny koleś po zerwaniu nie dąży do przytulanek ze swoja ex nie dązy do utrzymywania kontaktu to jest to samo jakby strzelać sobie w kolano

Gość hjb787856
a nie sądzisz , ze po prostu mu juz to tak jest obojetne , ze po prostu lubi mnie , i chce ze mna utrzymywac kontakt? własnie nie wiem co mialo znaczyc to przytulenie , ale utrzymywanie kontaktu moge sobie racjonalnie wyjasnic

a nie sądzisz , ze po prostu mu juz to tak jest obojetne , ze po prostu lubi mnie , i chce ze mna utrzymywac kontakt?" to zalezy kiedy sie rozstałas z nim ? My faceci z reguły nie utrzymujemy kontaktów z byłymi? bo i po co ? Wiesz ja do swojej byłej sie odzywam raz na ruski rok ... Ale mineło 10 lat odkąd poszliśmy w różne strony

Gość hjb787856
nie chce myśleć , ze on coś do mnie jeszcze czuje , bo wydawało mi sie , ze oboje chcemy tego rozstania. wiadomo , przez 2 lata ludzie sie do siebie bardzo przywiązują , ale ostatnio miedzy nami nie było nic, jakbyśmy byli znajomymi.

on i ty możecie to różnie widzieć ... Moze zachowywac sie jak twój dobry znajomy inni to nazywają "przyjaźnia" a uczucia mu do ciebie tak łatwo nie przeszły Mało kiedy sie zdarza by w związku nie cierpiała żadna z osób jesli dojdzie do rozstania

Gość popieram regresa
on ma pewnie nadzieje, ze znowu bedziecie razme