Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość by6cvvvb

SZPITAL MSW W BYDGOSZCZY

Polecane posty

Gość by6cvvvb

czy jest tu ktoś kto rodził w szpitalu MSW w Bydgoszczy?Jak wrażenia?

Gość 365 days of the year
Ten MSW to ta nowo otwarta porodówka, tak ? Niby jest tam super opieka nad rodzącą, ale niestety mają wymóg, że trzeba się zgłaszać jedynie z porodami po 37 tygodniu ciąży, nie mają tam oddziału do opieki nad wcześniakami. Tak samo jak z dzieciątkiem coś się dzieje, to tam nie pomogą, tylko muszą dziecko przewieźć do innego szpitala. Z tych własnie względów ja bym odradzała. Ja wybrałam Biziela i dobrze wspominam.

Gość by6cvvvb
SUPER,DZIĘKI ZA INFORMACJĘ.Na Biziela też mam możliwość,bo mój lekarz tam pracuje właśnie.Ja chciałam znieczulenie,dlatego zaproponował mi ten MSW

O Bizielu są czasem złe opinie. Ale ja naprawdę mam dobre wspomnienia. Rodziłam parę miesięcy temu. Wyremontowany oddział, pojedyncze sale dla rodzących. Dali mi nawet piłkę, położne były miłe, opieka w porządku. Super oddział intensywnej terapii noworodka,który od razu ma rękę na pulsie, jak z noro narodzonym dzieckiem choćby lekko coś nie tak się dzieje.

Ja wybrałam właśnie ze względu na dobrą opinię co do opieki nad noworodkiem.Szpital Dwójka np. ma trochę nowocześniejsze wyposażenie na salach poporodowych, ale jednak nie tak dobrą opiekę nad noworodkami jak w Bizielu.

Gość Otwarta --porodówka
A jak tam jest z intymnościa -tj pobyt studentów /praktykantów -czy ten szpital nie ma przypadkiem funkcji "dydaktycznej " ? Czy byli oni na waszych porodach?

Gość by6cvvvb
Otwarta --porodówka A jak tam jest z intymnościa -tj pobyt studentów /praktykantów -czy ten szpital nie ma przypadkiem funkcji "dydaktycznej " ? Czy byli oni na waszych porodach? właśnie!!!!napiszcie coś o tym,jeszcze tego by mi brakowało,żeby i studenci gapili się w krocze jak rodzę

Rodziłam w Bizielu, ale popołudniem i całą noc, studentów akurat nie było. Nie wiem, może jak się rodzi rano czy przed południem to kręcą się studenci. Ale racja, nie chciałabym, by mi kilka studentów stało w sali, gdzie rodziłam razem z mężem. Ja akurat miałam super intymność, tylko ja, położna i mąż i lekarz.