Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leeenkkaa

rude odrosty

Polecane posty

Gość leeenkkaa

Prosze poradźcie coś mi na rude odrosty Farbowałam 3 dni temu włosy na kolor średni brąz tylko że odrosty przyjęło mi na kolor rudawy nie wiem czy moge ufarbowac je ponownie??

może kup jeszcze jedną farbę, najlepiej ciemniejszą i zrób sam odrost. albo szamonetką

Gość leeenkkaa
nie wiem tylko czy nie zniszcze se za bardzo włosów w ten sposób ehh i czy farba na farbę mi przyjmie nigdy tak jeszcze nie robiłam

Gość leeenkkaa
Dziewczyny poradźcie co robic czekać czy może mogłabym ufarbować w piątek mam ważne psotkanie i chcialbym ładnie wyglądac i nie iwme czy nie zrobie sobie gorzej farbując je ponownie teraz miał ktoś taką sytuacje?? może ktos coś poradzi??

Gość kozibonk...
no teraz to bedzie ciezko tak zeby wyrownac ten kolor jezeli nalozysz znwou ta sama farbe to mysle,ze to i tak nic nie zmieni -kolor pozstanie ten sam jak dasz ciemnieszja - to przyciemnisz sobie odrosty ale najprawdopodbniej pozostale wlosy tez beda ciemnejsze- nie dosc ze bedziesz miala dwa kolory na glowie to jeszcze kolor moze byc dla ciebie za ciemny jaka jest nazwa tego koloru co zafarbowals. jakies mialas wczesniej wlosy i jaki kolor chcesz uzyskac?

Gość leeenkkaa
kupiłam syoss średni braz moje naturalen to tez sredni braz ale zazwyczaj ciemnymi farobwałam brazem castingiem lub Schwarzkopfem

Gość leeenkkaa
chciałabym ciemny bvraz włosy mnue bez rudych

Gość leeenkkaa
dziewczyny mowie wam żadnych nowych badziewi teraz będę musiała z tym chodzić i odczekać trochę do następnego farbowania ehhhhh