Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kompletna wtopaaaaaa

podczas klotni wykrzyczalam mu ze ma malego, jestem zalamana

Polecane posty

1,90, wazy prawie 90 kg

Gość stefek burczy mu mucha
to faktycznie ma małego przy takim wzroście, ja mam 176cm ale tam mam więcej, dziwne...

nobaaa 33054551@tlen.pl'; mmm757 Skoro bardziej liczy się wnętrze, to dlaczego Playboy nie drukuje zdjęć rentgenowskich? :D słuszna uwaga ale też ktoś zapytał: czy widziałaś aby penis rósł w trakcie rozmowy Ja tego nie widziałem, ale doświadczyłem nie raz. I nie mam na myśli rozmów o podtekstach erotycznych. Po prostu, gdy kobieta mi się podoba (oczywiście fizycznie także) to gdy intelektem błyska, staje się bardziej pożądana. Ot i cała tajemnica!

up

Gość iwan
Pytałaś o pozycje. Jak jesteś giętka to może na pagony. Pod biodra poduszka wtedy penetracja jest głębsza. Dwa baty np. z wibratoren też dobry pomysł. Ewentualnie jeśli Ty akceptujesz a Twoj facet jest chętny to może anal w pozycji na pieska lub żabkę.Dobre powinny być te pozycje które powodują skrócenie pochwy. Orgazm nie powstaje z wielkości pytonga ale rodzi się w mózgu. To Twój pierwszy partner? A jak się sama bawisz to orgazm jest?

tak to pierwszy partner, sama sie w to nie bawie.

Gość iwan
To zacznij. Jak się sama orgazmu nie nauczysz to mieć nie będziesz.Orgazm powstaje w głowie kobiety. Wanna olejek świece i do dzieła.

Gość Angelika Emmm
Źle zrobiłaś, ale musztarda po obiedzie. Daj mu ochłonąć...

ale ja nie lubie sie sama zabawiac. czy masturbacja jest konieczna zeby miec pozniej z facetem orgazm?

Gość matko jedyna ...
kobieto! czy ty w ogole myslisz? sama nie umiesz sprawić sobie przyjemności, a facet ma umieć? ile razy trzeba powtarzać, że ORGAZMU KOBIETA SIE UCZY!!!!!!!!! żenada...

jak mam si etego nauczyc?

Gość iwan
Może jakiś filmik , coś co Ci się podoba. Musisz się nauczyć orgazmu. Bez tego nawet buhaj Cie nie zaspokoi. Jak sama bedziesz umiała dojść to będziesz mogła przejąć inicjatywę i pokierować facetem.

tylko problem w tym, ze ja go nie czuje.

Gość nie lubię związków
ale pojechalas, przeciez wiesz ze to najczulszy meski punkt, wg mnie juz masz pozamiatane i radze znalezc nowego faceta :/

no ale zobacz jakby mi powiedzial ze mam male piersi to bym dramatu nie zrobila, czemu oni sie tak tym przejmuja, przeciez chce poszukac nowych pozycji, on sie do mnie od tego czasu nie odzywa ;(

Gość nie lubię związków
mozesz byc pewna ze kompleks zostanie, niewazne co mu teraz powiesz

Gość zombi xxx
to że mu powiedziałaś że ma małego to może jeszcze by jakoś zniósł ale że go nie czujesz w sobie to już pojechałaś po bandzie nie wiem czy coś z tego jeszcze będzie widać że twój facet ma teraz niezłego kompleksa

Gość SIY
On już ci nigdy nie uwierzy (bo jak ma wierzyć - wcześniej pewnie mówiłaś, że jest OK, a teraz nagle, że nie jest). Dodatkowo wpędziłaś faceta w kompleksy, z których może nie wyjdzie do końca zycia. Właściwie już jest 'po ptokach". Możesz mu podziękować za współpracę.

jaka ja jestem beznadziejna, wtedy podczas klotni mnie zranil a ja mu tak pojechalam. a moze powiem ze tak nie jest po prostu zrobilam to specjalnie zeby go zranic a jest dobrze w lozku??

Gość nie lubię związków
jak masz go oklamywac dalej to lepiej sobie daruj , bo w koncu czara goryczy sie przeleje i starcisz kupe czasu na bezsensowny zwiazek

Gość asdasdasdmlll
gratuluje, widze ze debilek to pelno na tym świecie a ty jestes ewidentnym przykladem, zjebalas na calej linii, nie wiesz ze to najczulszy punkt faceta? mam nadzieje ze nie powiesz tego wiecej innemu

bylismy ze soba niemal rok i co ot tak przekreslic zwiazek??? chodzi o to ze ja uwielbiam z nim przebywac, gdy jest obok no ale z sexem nie wychodzi.

Gość atrakcyjna rozwódka
samo przebywanie razem nie da ci pelnej satysfakcji, seks jest nieodlacznym elementem zwiazku, a jesli on nie wychodzi to nawet najlepszy zwiazek sie rozpierdzieli

Gość atrakcyjna rozwódka
wiem co mówie

Gość atrakcyjna rozwódka
posluchaj rady starszej, doswiadczonej juz kolezanki

no ale rozwodko zobacz, gdzie ja spotkam takiego z ktorym sie dogadam bez slow??

Gość atrakcyjna rozwódka
uwierz ze nie tylko on jest na swiecie, ja nie bede cie odciagac od niego, ale jesli seks nie jest dobry to reszta sie zrujnuje lawinowo, zwlaszcza po takiej klotni, moze byc tylko gorzej moim zdaniem

czemu mowia ze sex jest taki wazny to powinien byc przeciez tylko dodatek!

Gość atrakcyjna rozwódka
jest dodatkiem ale bardzo istotnym, to jak obiad bez soli niby smaczny a jednak nie da sie zjesc.

fajnie to ujelas. a tobie tez cos nie wychodzilo z partnerem?